Klavye Önerisi

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
razer blackwidow v3 mini hyperspeed geçen hafta bu klavyeyi aldım çok hoş çok güzel tek kötü yanı ben %60 klavyeye alisamadim age of oynarken elim ister istemez f tuşlarini arıyor bundan kaynaklı klavyeyi kuzenime verdim bana kablosuz yada type c bağlantıli tkl klavye önerirmisiniz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
logitech g915 tkl

bir şey diycem neden bu saçma klavyeyi aldın?

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
logitech g915 tkl

bir şey diycem neden bu saçma klavyeyi aldın?
Tüm ürünlerim razer Razer viper v2 pro mouse Razer blackshar v2 pro 2023 kulaklık ayrıca hepside malumunuz kablosuz olunca kablosuz razer bir klavye alıyım dedim o kadarda kötü bulmadım aslında sadece ben %60 klavyeye uyumlu biri değilmişim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Tüm ürünlerim razer Razer viper v2 pro mouse Razer blackshar v2 pro 2023 kulaklık ayrıca hepside malumunuz kablosuz olunca kablosuz razer bir klavye alıyım dedim o kadarda kötü bulmadım aslında sadece ben %60 klavyeye uyumlu biri değilmişim
o kadar markaya takmayın hocam.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
markadan dolayı değil tek program kullanmak istediğimden kaynaklı zaten kulaklıgı siz önermiştiniz bana
gerek yok hocam öyle şeylerle sanki 7/24 program mı kullanıyorsunuz ben her aldığım üründe başta ayar yaparım sonra uygulamayı kullandığım olmaz

KS

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
ben genel olarak sürekli kullanıyorum :) Klavye olarak peki razer hutsman tkl için fikriniz nedir

gerek yok hocam öyle şeylerle sanki 7/24 program mı kullanıyorsunuz ben her aldığım üründe başta ayar yaparım sonra uygulamayı kullandığım olmaz
Birde bende takıntı var bir ürün aldımmı genel olarak sürekli aynı markadan devam ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri