Boyut olarak ne istiyorsunuz ?Uzun zaman sonra selamlar, bu sefer yardım istiyorum.
Max 1.500₺ olacak şekilde red swich mekanik klavye arıyorum. Radregon k617 baktım fakat sizin önerilerinizi bekliyorum.
İsteğim numlock kısmı olsun ama o bütçeye imkansız membran dışında.Boyut olarak ne istiyorsunuz ?
Gene biraz çıkarsanız AK992 olabilirİsteğim numlock kısmı olsun ama o bütçeye imkansız membran dışında.
2k ya çıkmak istemiyorum. Marka güzel mi gerçekten?Gene biraz çıkarsanız AK992 olabilir
Oralara çıkacak olsam ne alacağımı zaten biliyorum saolbuna değer...
Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kesinlikle önermiyorumbuna değer...
Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage KB-R96 ULTIMATE USB Full RGB Optical Switch Q Gaming Mechanical Keyboard fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Cidden rampageye 3k verecek değilimKesinlikle önermiyorum
1900tl+naysla alırsanız cashback ile 1750TL ye kadar düşebilir, onun dışında AK873 veya RK61 alınabilir. Marka iyidir güzel ürünleri var.2k ya çıkmak istemiyorum. Marka güzel mi gerçekten?
Oralara çıkacak olsam ne alacağımı zaten biliyorum saol
Yukarıda önerdiğim ürün tercih edilebilirCidden rampageye 3k verecek değilim
Rk61 siyah versiyonunu beğendim, k617 nasıl sizce? Şuan en çok ilgimi çeken 617.1900tl+naysla alırsanız cashback ile 1750TL ye kadar düşebilir, onun dışında AK873 veya RK61 alınabilir. Marka iyidir güzel ürünleri var.
Fiyat olarak biri 1k biri 1.5k falan zaten yakın değiller, bütçe varsa rk61 çok daha mantıklı. Kablosuz destekleyen modelini alın aralarında çok az fark vardı.Rk61 siyah versiyonunu beğendim, k617 nasıl sizce? Şuan en çok ilgimi çeken 617.
Biraz bakınca rk61 daha iyi, teknik anlamda hangisi bilmiyorum.
Bundan bahsediyoruz değil mi? 1500 olan yok çünkü yanlışlık olmasınFiyat olarak biri 1k biri 1.5k falan zaten yakın değiller, bütçe varsa rk61 çok daha mantıklı. Kablosuz destekleyen modelini alın aralarında çok az fark vardı.
Vergi dahil 1500 oluyor hocam. Amazon primeyle kargo ödemezsiniz bu arada primeyle alın.Bundan bahsediyoruz değil mi? 1500 olan yok çünkü yanlışlık olmasın
Tamamdır kararımı verdim teşekkürler.Vergi dahil 1500 oluyor hocam. Amazon primeyle kargo ödemezsiniz bu arada primeyle alın.