EK75 bakabilirsin connectgamedenBütçe maksimum 1300 TL görünüş önemli değil oyun performansı yani switch'lerinin kalitesi vesaire önemli benim için tepki süreleri vesaire önemli benim için en iyi oyuncu klavyesini atabilirseniz sevinirim
Hocam sıkıntılı çıkarsa iade ve garantisi işlerinde çok bakmıyormuş arkadaşlar ya o site ama şu nasıldırEK75 bakabilirsin connectgameden
Başka seçenek yok, istersen 2. el ak680, z11 gibi bir şey al. Veya bütçe arttırabilirsen F75 al direkHocam sıkıntılı çıkarsa iade ve garantisi işlerinde çok bakmıyormuş arkadaşlar ya o site ama şu nasıldır
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Başka seçenek yok, istersen 2. el ak680, z11 gibi bir şey al. Veya bütçe arttırabilirsen F75 al direk
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
F75 sarı siteden mi diosunuz bide attiklarim nas sizceBaşka seçenek yok, istersen 2. el ak680, z11 gibi bir şey al. Veya bütçe arttırabilirsen F75 al direk
İlla sıfır istiyorsanız Akko olana bakabilirsiniz, veya sarı siteden Aula F75 olur.![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
https://www.crtgamestore.com/rampag...ni-gaming-oyuncu-klavyesi?ref=akakce&v=1.15.3İlla sıfır istiyorsanız Akko olana bakabilirsiniz, veya sarı siteden Aula F75 olur.
Bunun hakkında bilgim yok, fakat iyi olduğunu sanmıyorumhttps://www.crtgamestore.com/rampag...ni-gaming-oyuncu-klavyesi?ref=akakce&v=1.15.3
Bide şunu attılar ama hocam bu arada reddragon olan bana 900 TL ye geliyor
Reddragon kötü mü kral pek i 900 e gelio ama kablosuz olmasi önemli değilBunun hakkında bilgim yok, fakat iyi olduğunu sanmıyorum
Bilgim yokReddragon kötü mü kral pek i 900 e gelio ama kablosuz olmasi önemli değil
K617 FİZZ kötü bir klavye değil ancak %60 klavyeleri hiç sevmiyorum benim tercihim sen küçük bir klavye istiyorsan alabilirsin
Bende sevmiom aslında kral %100 iyi var mı onerinK617 FİZZ kötü bir klavye değil ancak %60 klavyeleri hiç sevmiyorum benim tercihim sen küçük bir klavye istiyorsan alabilirsin
membran fakat 1 yıl kadar kullandım siddetle tavsıye ederımBende sevmiom aslında kral %100 iyi var mı onerin
membran fakat 1 yıl kadar kullandım siddetle tavsıye ederım
bence dülük bütçede en iyisii 2. elBende sevmiom aslında kral %100 iyi var mı onerin