Yardım Klavye Önerisi

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
elimde gamepower ogre rgb red switch klavye var uzun süredir kullanıyorum memnunum fakat şuan 6 tane tuşu bozuldu yeni klavye almam lazım memnun olduğum için tekrar aynı klavyeyi almayı düşünüyordum fakat araştırdığımda herkes şikayetçi kimse önermiyor 6 ay sonra tuşlar bozuldu tarzı yorumlar var fakat ben 2-3 yıl kullandım böyle bişeyle daha yeni karşılaştım sizce gamepower klavye alınır mı içime bir kuşku düştü alınmaz ise hangi klavyeyi almam gerekir 2500TL bütçem var mekanik sessiz bir klavye arıyorum.

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bu markanın bende 2 adet klavyesi vardı birde mekanik vardı tam hatırlamıyorum ama bakabilirsin sitesinden fiyatı uygun bence

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
elimde gamepower ogre rgb red switch klavye var uzun süredir kullanıyorum memnunum fakat şuan 6 tane tuşu bozuldu yeni klavye almam lazım memnun olduğum için tekrar aynı klavyeyi almayı düşünüyordum fakat araştırdığımda herkes şikayetçi kimse önermiyor 6 ay sonra tuşlar bozuldu tarzı yorumlar var fakat ben 2-3 yıl kullandım böyle bişeyle daha yeni karşılaştım sizce gamepower klavye alınır mı içime bir kuşku düştü alınmaz ise hangi klavyeyi almam gerekir 2500TL bütçem var mekanik sessiz bir klavye arıyorum.
temu falan kullanıyor musun

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
KS

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
şu an guzel bır urun yok aslında swıtch onerecektım

hocam outemu silent switchler var. onlar ıcın sormustum aslında. hotswap bı klavye alıp o swıtchlerı takabılırsın. cok sessız bır mekanık klavyen olur.
maaliyeti ne olur hocam

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
maaliyeti ne olur hocam

bu urune de bakabılırsın hocam

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
gaming.genden 5075b bakabilirsin, 2.7 ye vardı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri