- Tepki
- 5
Öncelikle iyi akşamlar malum yaz tatiline sayılı günler kaldı ve benimde klavyem çok eskidi 3 tane klavye arasında kaldım yardım edebilirmisiniz birisi
www.akakce.com
bunun fiyatı en uygunu ama %100den buna geçersem kullanabilirmiyim bilmiyorum
diğeri ise
www.incehesap.com
apex proya fiyatını haketmez diyorlar azolthun siyah halinde ise çift tıklama problemi var diyorlar ama beyazın switchleri farklı oldugundan bir sıkıntıyla karsılasan görmedim seçim için yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bunun fiyatı en uygunu ama %100den buna geçersem kullanabilirmiyim bilmiyorum
diğeri ise

ASUS ROG Azoth NX Switch Q TR Kablosuz RGB Beyaz Mekanik (Gaming) Oyuncu Klavyesi - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

apex proya fiyatını haketmez diyorlar azolthun siyah halinde ise çift tıklama problemi var diyorlar ama beyazın switchleri farklı oldugundan bir sıkıntıyla karsılasan görmedim seçim için yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar