Klavye sorunu

Mert Uysal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamun Aleyküm Beyler kablosuz klavye kullanıyorum leptopa takılı ben metin2 oynarken skillerde f2 f3'de pot var basıyorum arama butonu filan açılıyor sorun nedir ? :huh: :huh:

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
pencere modunda oynuyorsundur f1-f3 basınca da aram açılıyorudur. Tam ekran oyna

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
tam ekran da arama vs açılmaz. ekranı tam kaplasa da sag üstte çarpı var mı basalt falan görünüyor mu. Ve oyunu tekrar pencere moda alıp tekrar full ekran yapın ayarlar kısmından.

KS

Mert Uysal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
tam ekran da arama vs açılmaz. ekranı tam kaplasa da sag üstte çarpı var mı basalt falan görünüyor mu. Ve oyunu tekrar pencere moda alıp tekrar full ekran yapın ayarlar kısmından.
yardımın için sagol ben durumu özetliyim benim oyun pencere degil fakat ekranı tamamen kaplamıyor bu yüzden midir?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
muhtemelen. çünkü tam ekranda oyun çalışırken windows kısayolları kapanır. Konuyla alakalı başka bir yorum yapamayacağım tek aklıma gelen bu

O

Oğuzhan

Guest
Mert Uysal' Alıntı:
Maalesef sorunun geçmedi :(

Dizüstünde oynuyosan ya da klavyen dizüstü içinse klavyende fn tuşu varsa ayarlama gerekebilir ya da tam ekran dan diyebilirim

KS

Mert Uysal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oğuzhan' Alıntı:
Mert Uysal' Alıntı:
Maalesef sorunun geçmedi :(

Dizüstünde oynuyosan ya da klavyen dizüstü içinse klavyende fn tuşu varsa ayarlama gerekebilir ya da tam ekran dan diyebilirim
şimdi ben dizüstüne kablosuz klavye taktım dizüstünün kendi klavyesinde çalışıyor fakat kablosuz klavyemde çalışmıyor :(

Yardım edebileck var mı ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
action key modu kapatıp denedin mi, belki çözüm olabilir bios a gir oradadır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri