Klavye tavsiyesi

Mstztrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar
Sessiz, numlock tuşları, macro özelliği olan bir mekanik klavye arıyorum yazılımcı olduğumdan dolayı çok sesli bir klavye istemiyorum.

Önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Max limit 2500 TL

Mstztrk' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Sessiz, numlock tuşları, macro özelliği olan bir mekanik klavye arıyorum yazılımcı olduğumdan dolayı çok sesli bir klavye istemiyorum.

Önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Max limit 2500 TL

Ve türkçe klavye olması önceliğim

KS

Mstztrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mstztrk' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu 3 ürünü bütçeniz dahilinde, istediğiniz üzere TR ve sessiz mekanik klayve olarak önerebilirim.

Teşekkür ederim logitech in bu tarz klavyelerinden önerebileceğin bir klavye mevcut mu
Logitech markasında güncelde çok fiyatına hakkeden çok ürün yok bu dolar kurunda. Buradaki klavyeler önerebileceğim en iyi ürünler. Ancak ille Logitech markasında bir ürün isterseniz LOGITECH G815 Tactile - 2.318 TL bu ürünü önerebilirim.

KS

Mstztrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Mstztrk' Alıntı:
Teşekkür ederim logitech in bu tarz klavyelerinden önerebileceğin bir klavye mevcut mu
Logitech markasında güncelde çok fiyatına hakkeden çok ürün yok bu dolar kurunda. Buradaki klavyeler önerebileceğim en iyi ürünler. Ancak ille Logitech markasında bir ürün isterseniz LOGITECH G815 Tactile - 2.318 TL bu ürünü önerebilirim.

Teşekkür ederim
inceliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri