Klavye Ve Mouse Nasıl.?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Selamun aleyküm,

Merhaba arkadaşlar, hayırlı sabahlar herkese ilk önce Mouse ve Klavye mi değiştirmek istiyorum. İki tane ürün buldum bunun hakkında bilgi vere bilir misiniz.?

Klavye: Logitech G G915 TKL LIGHTSPEED
Mouse: Logitech G G502 X PLUS LIGHTSPEED

Bu iki ürünün toplam fiyatı ise;
12.740 TL

Casper Excalıbur’un klavye ve mouse kullanıyorum şimdilik lakin aylar sonra Klavye’nin üstündeki, tuşların yazıları silinmeye bazı tuşlar basmamaya başladı.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
temu'dan hiç alışveriş yapma fırsatım olmadı ama güvenilir mi ?
@OceanLaB Taner abi daha önce yapmış, güvenilir olduğunu ve hızlı bir şekilde teslim edildiğini söyledi ama daha o siteden alışveriş yapma fırsatı bulamadım.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Selamun aleyküm,

Merhaba arkadaşlar, hayırlı sabahlar herkese ilk önce Mouse ve Klavye mi değiştirmek istiyorum. İki tane ürün buldum bunun hakkında bilgi vere bilir misiniz.?

12.740 TL

Casper Excalıbur’un klavye ve mouse kullanıyorum şimdilik lakin aylar sonra Klavye’nin üstündeki, tuşların yazıları silinmeye bazı tuşlar basmamaya başladı.
hocam tavsiye vermek istiyorum 6 bin civarında custom klavye tercih ederdim. burada bircok hos model var.

mouse kısmında ise böyle bir fırsat buldum değerlendirebilirsin

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
hocam tavsiye vermek istiyorum 6 bin civarında custom klavye tercih ederdim. burada bircok hos model var.

mouse kısmında ise böyle bir fırsat buldum değerlendirebilirsin
Önerin için teşekkür ederim, kardeşim de klavye ve mouse’yi kablosuz almayı düşünüyorum. Kablo derdi olmasın diye.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Önerin için teşekkür ederim, kardeşim de klavye ve mouse’yi kablosuz almayı düşünüyorum. Kablo derdi olmasın diye.
yine aynı sitede cok sağlam kablosuz mouselar da mevcut ornegın

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamun aleyküm,

12.740 TL

Ajazz ak820 pro ve lamzu atlantis

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri