Soru Klavye Ve Mouse Önerisi

KS

F4n!

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
klavyede bu bütçede bilek destekliler kötü oluyor
Nays+ Asus cashback ile asus rog nx deluxe tkl 1200e denk geliyor onu önerebilirim
Hocam klavyeye baktım fiyatı 2k, cashback olayını anladım da nays olayını anlayamadım nedir o?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam klavyeye baktım fiyatı 2k, cashback olayını anladım da nays olayını anlayamadım nedir o?
Asus şu an bazı ürünlerinde belirli tutarda geri ödeme yapıyor ve bu ürününede 610 tl ödeme yapıyor. Asus rog geri ödeme yazıp sayfadan ödemenizi alabilirsiniz

KS

F4n!

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Asus şu an bazı ürünlerinde belirli tutarda geri ödeme yapıyor ve bu ürününede 610 tl ödeme yapıyor. Asus rog geri ödeme yazıp sayfadan ödemenizi alabilirsiniz
Hocam ben baktım ona ama monitör dışında çevre donanımı bulamadım, bana link gönderebilir misiniz?

KS

F4n!

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tufa bakmışsınızdıe, roga bakınız

Hocam gördüm söylediğiniz kampanyayı ama en düşük fiyat 2 bin lira, indirimle 1600e geliyor, klavye için o miktarı vermek istemiyorum açıkçası başka bir öneride bulunamaz mısınız?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam gördüm söylediğiniz kampanyayı ama en düşük fiyat 2 bin lira, indirimle 1600e geliyor, klavye için o miktarı vermek istemiyorum açıkçası başka bir öneride bulunamaz mısınız?
1400e geliyor aslında hocam
Gamakay mk61 yellow switch önerebilirim bangooddan alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenleribiliyor musunuz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri