mouse asus tuf m3Merhabar mekanik red swich klavye için bütce en fazla 700 tl
Mouse için 250 tl
Kaliteli ve ucuz tavsiyelerinizibekliyorum
Hocam mouse için malzeme kalitesi kötü demişlermouse
mouse asus tuf m3
klavye
![]()
Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.425,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.371,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mouse bütçen okadar sandım razer deather güzeldir ama biraz büyük eğer mousa okadar bütçe ayırdıysanız rival 3 alın derimHocam mouse için malzeme kalitesi kötü demişler
Klavye markasını tavsiye etmiyorlar
Peki sizce bunlar nasıl
Klavye
Mouse![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 457,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse olarak rival 3 tercih edebilirsin onu aldıktan sonra klavye için ne kadar bütçen kalıyor.Hocam mouse için malzeme kalitesi kötü demişler
Klavye markasını tavsiye etmiyorlar
Peki sizce bunlar nasıl
Klavye
Mouse![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 457,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam araştırdığımda deathadder daha iyi diyorlar sanırım onu alıcağım sensörü falanmı iyimiş teşekkür ediyorum yanlız klavye içinde kaliteli uzun vadeli bişey düşünüyorum sanırım bütçeyi arttırabilirim 1000 1200 tl arası bilek destekli olması daha avantajlı olur galiba değilmimouse bütçen okadar sandım razer deather güzeldir ama biraz büyük eğer mousa okadar bütçe ayırdıysanız rival 3 alın derim
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
klavyeye gelirsek birşey diyemem hiç duymadım kullanmadım
Merhabar mekanik red swich klavye için bütce en fazla 700 tl
Mouse için 250 tl
Kaliteli ve ucuz tavsiyelerinizibekliyorum
...sanırım bütçeyi arttırabilirim 1000 1200 tl arası bilek destekli olması daha avantajlı olur galiba değilmi