güzel kardeşim biraz eğlenemyelim mi bizde şaka yapıyoruz ama bunuda olma ihtimali var yani sıguyfvhobıdjoskplghğşsdf,Statik enerji ile dinin ne alakası var, Tamam herşeyin başı besmele dua'da evde topraklama değeri düşükmuş.
güzel kardeşim biraz eğlenemyelim mi bizde şaka yapıyoruz ama bunuda olma ihtimali var yani sıguyfvhobıdjoskplghğşsdf,Statik enerji ile dinin ne alakası var, Tamam herşeyin başı besmele dua'da evde topraklama değeri düşükmuş.
Peki bu statik enerji tek klavye'de mi? çarpıyor seni yoksa diğer elektronik eşyalarda da çarpıyor mu.?güç kaynağını da 1 seneden fazladır kullanıyorum aslında. birde schneider marka .
hocam bazen mutfak içinde de çarpıyor.Peki bu statik enerji tek klavye'de mi? çarpıyor seni yoksa diğer elektronik eşyalarda da çarpıyor mu.?
Kardeşim din konusu eğlenecek bir durum değildir din konusu şakaya da gelmez kendini toparlamayı öneriyorum sana '' Din Konusunda Şaka Yapmasan '' Sevinirim.güzel kardeşim biraz eğlenemyelim mi bizde şaka yapıyoruz ama bunuda olma ihtimali var yani sıguyfvhobıdjoskplghğşsdf,
Aga son soru. Birtek sende mi yoksa evdeki herkeste oluyor mu bu?hocam bazen mutfak içinde de çarpıyor.
Evin topraklaması baya bir düşük kardeşim, Biran önce bakmanız gerektir bu duruma Allah korusun ileride '' Elektrik çarpması ve yangına '' sebeb olabilir.hocam bazen mutfak içinde de çarpıyor.
güzel kardeşim ben dinle dalga geçmiyoeum adamın durumuyla alakalı şaka yapıyorumKardeşim din konusu eğlenecek bir durum değildir din konusu şakaya da gelmez kendini toparlamayı öneriyorum sana '' Din Konusunda Şaka Yapmasan '' Sevinirim.
hocam evet bende bi tane akım korumalı priz var. onu topraklaması olan prize(sözde tabi) taktığım zaman topraklama ledi hafif yanıyor, tam yanmıyor. ev sahibine söylemiştim yeni bir topraklama çubuğu çakmışlar ama yine de bir çözüm olmamış.Evin topraklaması baya bir düşük kardeşim, Biran önce bakmanız gerektir bu duruma Allah korusun ileride '' Elektrik çarpması ve yangına '' sebeb olabilir.
sen benim taktiği uyguladın mı ?hocam evet bende bi tane akım korumalı priz var. onu topraklaması olan prize(sözde tabi) taktığım zaman topraklama ledi hafif yanıyor, tam yanmıyor. ev sahibine söylemiştim yeni bir topraklama çubuğu çakmışlar ama yine de bir çözüm olmamış.
hocam sen tavsiye vermesen olur mu ?sen benim taktiği uyguladın mı ?
EYW hocam öyle olsunhocam sen tavsiye vermesen olur mu ?
hocam evet bende bi tane akım korumalı priz var. onu topraklaması olan prize(sözde tabi) taktığım zaman topraklama ledi hafif yanıyor, tam yanmıyor. ev sahibine söylemiştim yeni bir topraklama çubuğu çakmışlar ama yine de bir çözüm olmamış.