Yardım Klavyem Aralıklarla Takılıyor

Masterkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba hocalarım. Klavyem aralıklarla tuşlara basılı kalıyor yada hiç basmıyor. İşletim sistemim c de samsung marka m2 ssdye kurulu. İşlemcim r5 3600. İnternet sekmelerini açarkende sıkıntı yaşıyor gibiyim. Yayın açtığım zaman takılmalar yaşadığımı söylemişti arkadaşlarım. İnternet kaynaklı problemim yok. İşlemcime birşey olmuş olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2025-02-08 195032.png

Ekran görüntüsü 2025-02-08 200221.png

PC boştayken cpu kullanımı bu şekilde

Son düzenleme:
KS

Masterkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
cpu sıcaklığı 60 altına düşmüyor fanlarım full hızda. Cevap beklerken termal kontrolü yapıp pcyi temizleyeceğim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hocam selamlar, sıcaklıklarınızı kontrol ettiğinizde yüksek ise termal macun değiştirmek iyidir.

Ram kaç gb? Kullandığınız klavye kablolu mu? Hertz değeri ne kadar?

Bu takılmalar olduğunda aygıt yöneticisinde klavyenizin anlık kopması söz konusu olabilir mi? Bilinmeyen usb aygıt olarak anlık görüntülenebilir. Buna dikkat etmenizi öneririm. Eğer aygıt tanınamıyorsa klavyede ya da usb portunda sorun olabilir. Takılmalar sırasında aygıt yöneticisinde görüntülenmezse sorun başka bir yerdedir.

KS

Masterkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
32 gb ram 3200 hz olması lazım

klavye düzgün çalışıyor tek bir tuşta değil tüm tuşlarda takılma yaşanıyordu aralıklarla

temizledim şimdi biraz daha iyi gibi. Şuanlık takılma olmadı. Muhtemelen işlemciden kaynaklıydı.

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Geçmiş olsun hocam, bir daha yaşamamanız dileğiyle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri