Klavyemin Bağlantı Türünü Değiştiremiyorum

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Klavyenin üç modu var ve norrmalde arasında geçiş sağlayabiliyordum
Geçiş sağlamaya yarayan tuş oynamıyor yerinden 2.4ghz modunda tıkalı kaldı

Üretici firmanın yardım menüsünden yardım gönderdim, sipariş numarası eksik olduğu için yardım edemeyeceklerini söylediler. Amazondan yaptığım alışverişin siparişler kısmında görünmediğini ve bana gönderilen maillerin silindiğini farkettim. Ne yapmalıyım?

Klavye : Redragon K631 Castor Pro SE

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
Şimdi önce şu Amazon meselesi; hangi Amazon (TR, USA, DE) aldıysanız Amazon' a giriş yaptıktan sonra siparişlerimde siz Sip. No görebilirsiniz. Yani bu adamların kendileri mi görmesi gerekiyormuş. Siz sipariş numarasını gönderebilirsiniz.

Bunu geçelim,
Redragon K631 Pro Castor Pro 65% 3-Mode Wireless RGB Gaming Keyboard
klavye tam olarak sanıyorum bu???

Ayrıca bir yazılımı varmış yazılım güncellemesi de etkili olabilir. Güncel değilse önce bunu güncellersiniz.

Kullanım kılavuzunda resetleme tuşları kombinasyonu var. Bunu denediniz mi?

FN+DEL tuşları ile, işe yarayabilir. (En az üç saniye basılı tutun

Bu sayfada modelinizi seçip, kılavuza ve yazılıma ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Google amcada Redragon için sıfırlamada (genel olarak) şunu önermişler. Yukarıdakiler işe yaramazsa bir denersiniz.

Redragon klavye nasıl sıfırlarsınız?
Eşleştirme, FN1+ESC (5 saniye basılı tutun) kombinasyonu kullanılarak klavye 'Fabrika Ayarlarına Sıfırla' durumunda bile hatırlanır. Bluetooth eşleştirmesini yeniden başlatmak için bunun yerine FN2+ESC tuşlarını 5 saniye basılı tutun

Redragon K630 Dragonborn 60% Kablolu RGB Oyun Klavyesi

FN + ESC tuşlarını basılı tutun ve 3 saniye kadar sonra fabrika ayarlarına sıfırlanmalıdır.

KS

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Şimdi önce şu Amazon meselesi; hangi Amazon (TR, USA, DE) aldıysanız Amazon' a giriş yaptıktan sonra siparişlerimde siz Sip. No görebilirsiniz. Yani bu adamların kendileri mi görmesi gerekiyormuş. Siz sipariş numarasını gönderebilirsiniz.

Bunu geçelim,
Redragon K631 Pro Castor Pro 65% 3-Mode Wireless RGB Gaming Keyboard
klavye tam olarak sanıyorum bu???

Ayrıca bir yazılımı varmış yazılım güncellemesi de etkili olabilir. Güncel değilse önce bunu güncellersiniz.

Kullanım kılavuzunda resetleme tuşları kombinasyonu var. Bunu denediniz mi?

FN+DEL tuşları ile, işe yarayabilir. (En az üç saniye basılı tutun

Bu sayfada modelinizi seçip, kılavuza ve yazılıma ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Google amcada Redragon için sıfırlamada (genel olarak) şunu önermişler. Yukarıdakiler işe yaramazsa bir denersiniz.

Redragon klavye nasıl sıfırlarsınız?
Eşleştirme, FN1+ESC (5 saniye basılı tutun) kombinasyonu kullanılarak klavye 'Fabrika Ayarlarına Sıfırla' durumunda bile hatırlanır. Bluetooth eşleştirmesini yeniden başlatmak için bunun yerine FN2+ESC tuşlarını 5 saniye basılı tutun

Redragon K630 Dragonborn 60% Kablolu RGB Oyun Klavyesi

FN + ESC tuşlarını basılı tutun ve 3 saniye kadar sonra fabrika ayarlarına sıfırlanmalıdır.
Efendim öncelikle amazon.com'dan aldım giriş yaptığım halde siparişim gözükmüyor ve mailimde de siparişle ilgili bir şey yok.

Mod değiştirmek için klavye tuşlarına basmıyoruz fiziksel bir tuş var 3 kademeli
1. kademesi 2.4ghz
2. offline(kablolu)
3. bluetooth

benim klavyem 1. modda sıkışık kaldı

Uğraştığınız için teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri