Klavyemin Tuşları

Armağan Özaydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Direkt konuya giriyorum asus rog strix scope delux nx klavyeye sahibim klavyeyi hep temiz tutarım haftada 2 kere flan temizlerim ama 2 aydır sol elimle dokunmuş olduğum tuşlar bana sanki yapışkanlıymış gibi geliyor ama sağ elimle dokunduğum tuşlarda sıkıntı yok bu olayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar öncelikle merhaba direkt konuya giriyorum asus rog strix scope delux nx klavyeye sahibim klavyeyi hep temiz tutarım haftada 2 kere flan temizlerim ama 2 aydır sol sağ elimle dokunmuş olduğum tuşlar bana sanki yapışkanlıymış gibi geliyor ama sağ elimle dokunduğum tuşlarda sıkıntı yok bu olayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
abs keycaps, aşınmıştır.

KS

Armağan Özaydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
klavyemin tuşlarında herhangi bir aşınma bulunmamakta ve yazıyı dikkatli okursanız sağ elimle dokunduğum zaman sıkıntı olmuyor yazmıştım yine de teşekkürler

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar öncelikle merhaba direkt konuya giriyorum asus rog strix scope delux nx klavyeye sahibim klavyeyi hep temiz tutarım haftada 2 kere flan temizlerim ama 2 aydır sol sağ elimle dokunmuş olduğum tuşlar bana sanki yapışkanlıymış gibi geliyor ama sağ elimle dokunduğum tuşlarda sıkıntı yok bu olayı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
cynosa v2 de de öyle oluyordu bence çok takılmayın veya tuş alabilirsiniz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
klavyemin tuşlarında herhangi bir aşınma bulunmamakta ve yazıyı dikkatli okursanız sağ elimle dokunduğum zaman sıkıntı olmuyor yazmıştım yine de teşekkürler
sorun benim okumamda değil sizin yazışınızda

Sağ elimle dokunduğum tuş dersen aynı tuşa sağ el ile dokunmak olmuyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri