Soru Kmsden Nasıl Kurtulabilirim?

Ghost_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar windows 11 home a geçtim uzun zamandır otomatik olarak format atsam da pc otomatik etkinleşiyordu irm https://get.activated.win | iex bu toolu kullandım ve şuan kurtulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ? daha yeni format attım ve yine aktif cmd den kaldırdım ama bliyorum format atıcam yine etkinleşicek ne yapabilirim

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
merhabalar
windows 11 home a geçtim. Nereden geçtiniz win11 home a?
Win11 pro dan geçtiyseniz buradaki lisansınız home u aktive etmez. Lisansı mabuel girerseniz pro ya yükselmeye çalışır. Önerir.

Otomatik etkinleştirme için.: Hangi sürümün lisansı varsa o sürümü kurun.
Kurulumda, önceki formatlardaki /otomatik aktifleşen/ Microsoft hesabını kullanarak format atın.

KS

Ghost_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
windows 11 pro dan geçtim faakt saçma bir şekilde yeniden aktif ediyor bundan önce 11111 kere format attım hesapda dahildi ama bir türlü kutulamadım

online kms olabilir mi az önce etkinleştirme hatasına bastım otomatik yine aktifledi :/

KS

Ghost_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ne kurarsam kurayim otomatik aktiflestiriyor sistem internetsiz baglantida sadece olmuyor internet bağladığım an sistem aktif ediliyor farklı anahtar ile ve kurtulamıyorum bir yerde kayıt defteri filan mi var bilmiyorum :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri