Soru Kodlama Ve Oyun Için Klavye (Bütçe 2K)

AkmanMert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kodlama yapmak ve oyun oynamak için bir klavye arıyorum yaklaşık 2000TL'ye kadar. Işıklı olursa ve türkçe klavye olursa sanırım daha iyi olabilir. Teşekkürler.

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Kodlama yapmak ve oyun oynamak için bir klavye arıyorum yaklaşık 2000TL'ye kadar. Işıklı olursa ve türkçe klavye olursa sanırım daha iyi olabilir. Teşekkürler.
Herhangi bir switch var mı tercih ettiğin? Herkese göre değişiyor çünkü çoğu kişi red switch'de daha güzel yazı yazılıyor derken ben blue da daha rahat yazıyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

AkmanMert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Herhangi bir switch var mı tercih ettiğin? Herkese göre değişiyor çünkü çoğu kişi red switch'de daha güzel yazı yazılıyor derken ben blue da daha rahat yazıyorum
İkisini de kullanma fırsatım olmadı laptop kullanıyorum uzun bir dönemdir.

Kodlama için nasıl bir klavye olmalı fikrim yok ama oyun için güzel bir klavye.

Klavye çok hoş ancak Türkçe harflerin olmaması benim için sıkıntı yaratabilir gibi geldi biraz.Yine de öneriniz için teşekkür ederim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Klavye çok hoş ancak Türkçe harflerin olmaması benim için sıkıntı yaratabilir gibi geldi biraz.Yine de öneriniz için teşekkür ederim
Bu bütçede en iyi klavye olduğunu düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

Klavyeyi beğendiyseniz alınabilir beğeneni çok Ama genelde bu klavyeleri türkçe tuşlar ile gönderiyorlar ama asus yapıyor mu emin değilim eğer yapmıyorsa bile 200tlye o tuşlar için keycaps alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri