Kodlama yapmak ve oyun oynamak için bir klavye arıyorum yaklaşık 2000TL'ye kadar. Işıklı olursa ve türkçe klavye olursa sanırım daha iyi olabilir. Teşekkürler.
Herhangi bir switch var mı tercih ettiğin? Herkese göre değişiyor çünkü çoğu kişi red switch'de daha güzel yazı yazılıyor derken ben blue da daha rahat yazıyorumKodlama yapmak ve oyun oynamak için bir klavye arıyorum yaklaşık 2000TL'ye kadar. Işıklı olursa ve türkçe klavye olursa sanırım daha iyi olabilir. Teşekkürler.
İkisini de kullanma fırsatım olmadı laptop kullanıyorum uzun bir dönemdir.Herhangi bir switch var mı tercih ettiğin? Herkese göre değişiyor çünkü çoğu kişi red switch'de daha güzel yazı yazılıyor derken ben blue da daha rahat yazıyorum
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye çok hoş ancak Türkçe harflerin olmaması benim için sıkıntı yaratabilir gibi geldi biraz.Yine de öneriniz için teşekkür ederimKodlama için nasıl bir klavye olmalı fikrim yok ama oyun için güzel bir klavye.
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede en iyi klavye olduğunu düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.İkisini de kullanma fırsatım olmadı laptop kullanıyorum uzun bir dönemdir.
Klavye çok hoş ancak Türkçe harflerin olmaması benim için sıkıntı yaratabilir gibi geldi biraz.Yine de öneriniz için teşekkür ederim
Klavyeyi beğendiyseniz alınabilir beğeneni çok Ama genelde bu klavyeleri türkçe tuşlar ile gönderiyorlar ama asus yapıyor mu emin değilim eğer yapmıyorsa bile 200tlye o tuşlar için keycaps alabilirsinizİkisini de kullanma fırsatım olmadı laptop kullanıyorum uzun bir dönemdir.
Klavye çok hoş ancak Türkçe harflerin olmaması benim için sıkıntı yaratabilir gibi geldi biraz.Yine de öneriniz için teşekkür ederim