Kompakt Klavye Tavsiyesi (25.01.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Kompakt Klavye Tavsiyesi (25.01.2022)

Mekanik klavye aramıyor musunuz? Ben ona göre ürün önerdim ama eğer mekanik klavye aramıyorsanız mebran önerebilirim tabi. Corsair K55 ürününün PRO olmayanını ben 1 yıldır kullanıyorum şuan yazdığım klavye. Oldukça başarılı bir ürün PRO veya PRO XT önerebilirim size bu konuda mebran bir ürün alacaksanız. Ayrıca alternatif olarak Cougar Vantar AX - 600 TL oldukça başarılıdır bu ürünü önerebilirim size.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: Kompakt Klavye Tavsiyesi (25.01.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Mekanik klavye aramıyor musunuz? Ben ona göre ürün önerdim ama eğer mekanik klavye aramıyorsanız mebran önerebilirim tabi. Corsair K55 ürününün PRO olmayanını ben 1 yıldır kullanıyorum şuan yazdığım klavye. Oldukça başarılı bir ürün PRO veya PRO XT önerebilirim size bu konuda mebran bir ürün alacaksanız. Ayrıca alternatif olarak Cougar Vantar AX - 600 TL oldukça başarılıdır bu ürünü önerebilirim size.

Hayır mekanik şart değil. 2 klavyenin incelemesine baktım. İkiside iyi klavye  kararsız kaldım. Cougar AX modelinde Türkçe Q değilmiş. Bilek desteği yokmuş. Sanırım Corsair alacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız acaba? Ve biraz daha çıksam PRO XT modelini almaya değer mi acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bilek desteği önemli değilse ve TR dil Cougar ürünü malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı olarak çok başarılı bir ürün ve oldukça sessiz bir klavyedir.

Şuan ki klavyemden(Corsair K55) memnunum ve bunlarda üst modelleri. Bilek desteği benim için çok önemli bu yüzden Corsair seçerdim yine. PRO ile PRO XT arasındaki temel en büyük 2 farklarından birisi PRO XT ürünü 8 bölgeli RGB aydınlatmaya sahipken PRO modeli 4 bölge RGB aydınlatmaya sahip. Diğeriyse PRO XT ürünü %35 kadar daha hızlı bir tuş gecikmesine sahip. Diğer tüm özellikleri aynı. Arada fiyat farkı çok yoksa PRO XT seçin ama eğer fiyat farkı çoksa PRO modeli de alabilirsiniz. Dert değil başarılı ürünler.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bilek desteği önemli değilse ve TR dil Cougar ürünü malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı olarak çok başarılı bir ürün ve oldukça sessiz bir klavyedir.​

Şuan ki klavyemden(Corsair K55) memnunum ve bunlarda üst modelleri. Bilek desteği benim için çok önemli bu yüzden Corsair seçerdim yine. PRO ile PRO XT arasındaki temel en büyük 2 farklarından birisi PRO XT ürünü 8 bölgeli RGB aydınlatmaya sahipken PRO modeli 4 bölge RGB aydınlatmaya sahip. Diğeriyse PRO XT ürünü %35 kadar daha hızlı bir tuş gecikmesine sahip. Diğer tüm özellikleri aynı. Arada fiyat farkı çok yoksa PRO XT seçin ama eğer fiyat farkı çoksa PRO modeli de alabilirsiniz. Dert değil başarılı ürünler.

Cougar Ax klavyeyi çok alasım vardı. Ama Makro, Tr dil, bilek desteği uygulaması bunlardan dolayı aklım Cougarda kalsada, K55 PRO yu sececeğim. Bir arkadaşta TUF K7 almış çok memnunmuş onu tavsiye etti bilemedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

TUF K7 alabiliyorsanız alın tabi Optik mekanik 10/10 bir klavyedir. 799 TL fiyatı Gaming.gen.tr üzerinde kaçmaz. Siz fiyat limiti verince önermedim.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin' Alıntı:
TUF K7 alabiliyorsanız alın tabi Optik mekanik 10/10 bir klavyedir. 799 TL fiyatı Gaming.gen.tr üzerinde kaçmaz. Siz fiyat limiti verince önermedim.

Pc ile pek işim olmadığı için klavyeye çok yatırım yapmak istemediğim için limiti az tutmuştum. Ama sizde K7 o puanı verdiyseniz, Cuma günü İnceHesap gaming gecesini bekleyeceğim. Ordan birşey çıkmazsa K7 sipariş gececeğim. Tabiki K7 fiyat yükselmezse

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Umarım stok bitmez ve K7 fiyatı yükselmez. O fiyata 799 TL 'ye rakipsiz bir ürün sayılır kendisi.

KS

Sanalask

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin' Alıntı:
Umarım stok bitmez ve K7 fiyatı yükselmez. O fiyata 799 TL 'ye rakipsiz bir ürün sayılır kendisi.

Öyleyse beklemenin bir anlamı yok. Sipariş veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri