KonuDışı, PTT Kargo tekrar kargo dağıtıma çıkıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İyi forumlar herkese arkadaşlar ben Sinerji'den monitör aldım ölü pixsel çıktı ve onları aradım ve ürünü servise göndermem istedindi bende servisi aradım hangi kargo ile sizlere gönderi sağliyim dedim onlar fark etmez PTT Kargo da olur dediler. Bende PTT Kargo ile gönderdim lakin sorun göndermede değil sorun dağtım da. 19 Mart cuma günü gönderdim ve cumartesi ve pazar günleri endeks bilişim servisi Kapalı normalde gönderi pazartesi gitmesi gerekiyordu ancak PTT Kargo endesk bilişim kapalı oldu halde adreslerine dağtıma çıkmış 20 Mayıs cumartesi günü ve kapalı oldu için kargo gönderi koduyla bakınca bu not yazılmış. Dağıtım adreste Yok/Kapalı-Haber kağıdı bırakıldı bu notu yazmışlar işte kafamın karıştı kısım bu PTT Kargo 2 ci dağtıma çıkıyor mu   :huh: ve servis kendileri ürünü kargodan almaya gider mi, bu işler nasıl oluyor bilmiyorum kargo kaybolma ihtimali de oluyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gönderilen adreste bir alıcı yoksa sonraki dağıtımda tekrar kargo yola çıkacaktır. 2. kez aynı durum olursa sizi arayıp bilgilendirme yaparlar. Ancak siz yine de kargonuzun durumunu arayıp teyit edin.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Gönderilen adreste bir alıcı yoksa sonraki dağıtımda tekrar kargo yola çıkacaktır. 2. kez aynı durum olursa sizi arayıp bilgilendirme yaparlar. Ancak siz yine de kargonuzun durumunu arayıp teyit edin.

ilk kargo firmayımı mı aramalıyım yada direk pazartesi servisimi arayıp bilgilendirmem de fayda olurmu durumu anlatan mail atmıştım bugun endeks bilişim me

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önce kargo firmasını arayıp kesin bilgisini alın ve yapılması gereken bir şey varsa sizin tarafınızdan yapın. Sonrasında bilgisini vermek endeks bilişim firmasını arayabilirsiniz.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önce kargo firmasını arayıp kesin bilgisini alın ve yapılması gereken bir şey varsa sizin tarafınızdan yapın. Sonrasında bilgisini vermek endeks bilişim firmasını arayabilirsiniz.
Dediniz gibi yapacağım , pazartesi yada salı günü servisde olması gerekli zaten ptt kargo bu şekilde yapması  İade günüm de bayağı geçmiş olcak 24 Mart günü 14 gün oluyor  ama sorun kargo da umarım aksaklık olmaz Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri