Köpeklerim İçin Fiyat Performans Mama Tavsiyesi

Zackfair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İyi forumlar.

Bahçemde iki adet köpeğim var. Birisi 6 yaşında diğeri 12-13 yaşında. Beslenme olarak önceleri yoğurt, ekmek, et tarzı şeyler verirdim. Malum 2 liraya alınan ekmek bile şuan epey artmışken mama tarzı ürünler almak daha mantıklı geldi. Bu konuda kuru mama olarak önerileriniz nelerdir? Ortalama olarak 15 kg olması ve fiyat olarak 250-300 TL bandında olması.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Trendline mamayı kedi/ve köpeklerde denedik. %50 bir yememe oranı vardı. Biraz risk gibi geliyor bana.
Şu mamayı dağıttık hepsi yedi bitirdi yaklaşık 50 köpekten yemeyen yoktu. Bir bakın isterseniz. Fiyat olarakta fena değil

KS

Zackfair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Çevremdekilerden feyz alarak şöyle bir liste hazırladım. Genel olarak fiyat performans bir liste. Ben şahsen Trendline olanı tercih ederdim.

➡️TRENDLİNE BİFTEKLİ MAMA 15KG - 240₺
➡️WİSE DOG LAMB RAİSE KUZU ETLİ 15KG - 213₺
➡️LAVİTAL MAXİ ADULT KUZU ETLİ 15KG - 410₺
➡️MYSTİC AZ TAHILLI KUZU ETLİ 15KG - 450₺
Trendline markasını çok duydum hocam. Ama alma fırsatım olmadı. Paw paw kullanmıştım. Yaşlı olan köpeğim naz yaptı biraz. Ama diğeri yemişti. Trendline aklımda bulunsun hocam biraz karşılaştırma yapıp ona göre alacağım.
Trendline mamayı kedi/ve köpeklerde denedik. %50 bir yememe oranı vardı. Biraz risk gibi geliyor bana.
Şu mamayı dağıttık hepsi yedi bitirdi yaklaşık 50 köpekten yemeyen yoktu. Bir bakın isterseniz. Fiyat olarakta fena değil
Bu mama markasını ilk defa duydum hocam. Biraz araştırma yapıp trendline ve arasında ki farkları göz önünde bulundurup ona göre değerlendirme yapacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri