Korku Film Önerisi

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamun Aleykum arkadaşlar psikopat bir halde son zamanlarda korku filmlerine bağlandım :) korku filmi önerilerinde bulunursanız çok sevinirim :)

Tavsiye İsterseniz de "Marid" tavsiye ederim aşırı korku içerir diyebilirim :) 

[font=Arial, sans-serif]Özet ve Detaylar[/font]

[font=Arial, sans-serif]Görünürde sıradan, mutlu bir çift olan Ayla (Gülseven Yılmaz) kocası Serkan (Özgür Özberk) ile huzur dolu bir hayat sürmektedir. Ayla'nın hayatındaki en büyük travma 11 yaşında (Kayra Simur) öteki alemden gelen bir mahlukun musallat olması ile kabus dolu bir 3 gün yaşaması sonucu oluşmuştur. Ayla'nın en büyük koruyucusu olan muskası ise kayıplara karışmıştır. O günlerden bu günlere en önemli yoldaşı olan muskasını önceki gün kaybettiği için kendini korumasız ve çaresiz hissetmektedir. Serkan yeni bir muska yazması ve Ayla'yı rahatlatması için bu konularda ismi bilinen İzzet Hoca'yı (Ufuk Aşar) o akşam eve davet eder. Akşam yakın arkadaşları Meltem (Serap Üstün) ve Cem de (Taner Ertürkler) konuk olacaklardır. Ayla'nın yeniden başlayan hayal alemine korku dolu yolculukları ile herkesin aynı gece Ayla ve Serkan'ın evinde yaşayacağı kabus dolu dakikalar öteki alemden gelen mahlukun kudretini ve zalimliğini herkese gösterecektir. Çocukluğunuzda yaşadığınız bir karabasan 20 yıl sonra tekrar başlasa, öteki alemden gelen belalı bir mahluk size, sevdiklerinize musallat olsa ve bir gece boyunca korkutucu, güçlü ve vahşi varlığın oyunlarına teker teker kurban olsanız kendinizi nasıl hissedersiniz?[/font]

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
valla ben izliyorum izliyorum korkmuyorum aksine eğlenceli de oluyor marid i de izlemek istedm smdi. dabbe falan var da ne bilim komik :D

KS

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
valla ben izliyorum izliyorum korkmuyorum aksine eğlenceli de oluyor marid i de izlemek istedm smdi. dabbe falan var da ne bilim komik :D

dabbe serisine bende çok gülüyordum ama onda da [font=arial, sans-serif]Dabbe 4: Cin Çarpması korkutucu :)[/font]

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
en son zehri cin izledm otobus yolculugunda yanımdaki cocuk bütün yolculuk boyu ısık acık durdu :D

E

expert

Guest
bi ara dabbe cin çarpmasını izliyoruz öğrenci evinde ışıklar kapalı ortam hazır film başladı işte ortalara doğru birden ambiyans iyice oturdu herkes dalmış adam köyde gezerken birden cin çıktı galiba orada tam ne oldu bilmiyorum yanımda ki bi arkadaş utanmasa oturup ağlayacaktı gülme krizi geçirdik :)

KS

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
bi ara dabbe cin çarpmasını izliyoruz öğrenci evinde ışıklar kapalı ortam hazır film başladı işte ortalara doğru birden ambiyans iyice oturdu herkes dalmış adam köyde gezerken birden cin çıktı galiba orada tam ne oldu bilmiyorum yanımda ki bi arkadaş  utanmasa oturup ağlayacaktı gülme krizi geçirdik :)

işte o sahnelere bayılıyorum sigaram,küllüğüm ve yanında soğuk bir içecek ışıklar kapalı perdeler sonuna kadar çekik gece vakti bir de evde kimse yoksa o film tadından yenmez :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben niye korkamıyorum :( niye adam gibi tadına varamıyorum bilinçaltım bana en zorlu sahnelerde lan adamlar harbi ne ustaca yapmıslar haa cagrısı yapıyor oturup saygı duyuyorum o kadar :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri