Kotam Dolmadan Bitti.

Çağrı Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet daha dün yenilenen kotam ile 2 gündür 10 gb civarı bir yükleme yapmış bulunmaktayım.Dizi indirecektim sonra farkettimki 200 kb ile indiriyor.Bu daha önceden de olmuştu.Bu aralar kotayı kullanmasak bile 1 hafta sonra bitiyor gibi bir haber yayıldı sosyal medyada.Bende böyle bir sorunla karşılaştığımı belirtmek istiyorum.TTNETliyim.Van'da oturan arkadaşımada 6 aydır "altyapısal sorun"bahanesiyle tam hız vermiyorlar.Hatta arada kotayı kaldırıyorlar 2 ay sınırsız kota kullanıyorum.Bu TTNET'i kullanmayın dostlar ben madurum başkası madur herkes mağdur nereye kadar yani.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Keşke imkan olsa da yeni firmalar türese. şuan seçenek olmadığından insanları sömürebildikleri kandırabildikleri kadar kandırıyorlar. Dsmart bana bakalım fatura döneminde nasıl bir süpriz yapacak 59 TL faturanız değişmeyecek deyip tv getirdiler şuan bakıyorum 73 tl gözüküyor faturam böyle gelirse mahkemelik olucaz

E

expert

Guest
Öncelikle yapmanız gereken ilk iş Telekoma gidip sorun hakkında dilekçe vermeniz ve bu şikayetler yüzünden interneti kullanmakta güçlük çektiğinizi yazın kullanamadığınız internet için ödediğiniz ayların iadesini isteyin arızanın olduğu aylar için

El mahkum taahhüt bitsin bir daha ttnet yok inşallah

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
O kadar ttnet i kötülüyorsunuz ama hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar şükür tek sıkıntım 100 gb akk oda evde 3 kişiyiz herkes youtube vs derken 20 sinde bitiyor hemen bana verdikleri modem kötü olduğunu bildiğim için gittim asus dsl n17 u aldım 35 mb internetin 34.6 sı bana ulaşıyor

bu tüm cihazlar internet e bağlı iken ve aktif kullanırken ve kotanın bitmiş hali

kota_varken.jpg
[/url][/img]

bu kota yokken 
kotas_z.jpg
[/img]

buda aylık ortalama kullanımım 
KOTA.jpg
[/img]

kota bitince steam kütüphanede canım ne isterse indiriyorum veya torrent gece açık bırakıyorum 

buda türknet denilen kotası yüksek anlaşma veya taahhüt istemeyen ama en basit destek iletişiminde direk suratıma chat i kapatan türknet ben ttnetten gayet memnunum 

t_rknet.jpg
[/url][/img]

https://postimg.org/gallery/2fmthmpqy/

E

expert

Guest
memnun değilim dediği hızı vermiyor yanım da ki bilgi evinde fiber var bana vermiyor

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
expert' Alıntı:
memnun değilim dediği hızı vermiyor yanım da ki bilgi evinde fiber var bana vermiyor

Dediği tam hıza ulaşmak için mahallenin altyapısı iyi hatta mükemmel bina altyapısı mükemmel olması lazım ve o bakır kablonun iç direncinin olmaması lazım buda mümkün değil telefon kutusuna en yakın internet kullanıcılarının hızı eğer 35mb dedilerse 36-37 gibi hızları görüyor bunun sebebi altyapı ve kablo iç direnci

E

expert

Guest
kendin açıkladın işte müşteri memnuniyeti yok nede olsa mahkümuz

E

expert

Guest
Yok öyle yapmıyorlar onu alan firma anca hat verirse veriyorlar

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
expert' Alıntı:
Yok öyle yapmıyorlar onu alan firma anca hat verirse veriyorlar

bizim arkadaşların binası 4 kişi hepsi internet kullanıyor hepsi ttnete gidip fiberistiyoruz diye dilekçe verdi 2 hafta sonra binaya fiber hat çekildi

E

expert

Guest
O kadar başvuru yaptık yok dediler vay ben şimdi gider binayı yıkarim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri