Kötü Bir Huyunuz Var Mi ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Selamun aleyküm,

Merhaba arkadaşlar günaydın ilk önce kötü bir huyunuz var mi? Benim iki tane var ve bu huylarımdan vazgeçmem lazım biran önce.

1. Sığara
2. Çok çabuk sinirlenme.

italyansoda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
selam,

1. istemeden çok çabuk sinirleniyorum.
2. film izlerken birisi telefon vs. uğraşmasından nefret ediyorum.

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
İyi akşamla ben savsaklamayı adet getirdiğimden strese çok giriyorum ama kolay kolay da sinirlenmem ama tepki koymayı pek becermem de.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
selam,

1. istemeden çok çabuk sinirleniyorum.
2. film izlerken birisi telefon vs. uğraşmasından nefret ediyorum.
O sinir bende de var maalesef, en ufak bir şeye sinir olurum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum dediklerimden.

İyi akşamla ben savsaklamayı adet getirdiğimden strese çok giriyorum ama kolay kolay da sinirlenmem ama tepki koymayı pek becermem de.
Kusura bakma ama çok strese neden giriyorsun mesela, üzerinde çok baskı falan mi var? Aile, Arkadaş, KPSS gibi şeylerde çok baskı yapar insanı bu da strese sokar. Bu yüzden sordum.

Auburnsme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Selamun aleyküm,

Merhaba arkadaşlar günaydın ilk önce kötü bir huyunuz var mi? Benim iki tane var ve bu huylarımdan vazgeçmem lazım biran önce.

1. Sığara
2. Çok çabuk sinirlenme.
Kötü alışkanlığım yok ama
1.çok kinci birisiyim orta halli olmadığım için birisini ya severim ya da nefret ederim bundan kurtulmak lazım ama huy bu sounça geçmiyor

2.inatçıyım gururuma yediremediğim olay varsa sonucu her ne olursa olsun yapmam

3.Egolu insanlardan nefret ederim(boş boş egolananlardan bahsediyorum)
En son ayrılığım bundan kopmuştu zaten illet bir durum

Enes2006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba 1)bazı şeyleri kolay kolay kabul edemiyorum
2)önemli şeyleri ciddiye alamıyorum
3)biraz davranış bozukluğu var

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
O sinir bende de var maalesef, en ufak bir şeye sinir olurum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum dediklerimden.

Kusura bakma ama çok strese neden giriyorsun mesela, üzerinde çok baskı falan mi var? Aile, Arkadaş, KPSS gibi şeylerde çok baskı yapar insanı bu da strese sokar. Bu yüzden sordum.
Çocukluğumdan beri ailem her zaman üzerimde yoğun bir baskı kurmuştur tabi farkına vardığımdan beri buna karşı cıkıyorum zamanla daha rahat bir insana dönüseceğim inşallah birde bu baskıyla büyüme işinden dolayi hep kendimi kanıtlama gereği duymuşumdur haliyle kendimden beklentilerim yüksek ama olumsuz olarak kendime güvenim yada kendime verdiğim değerde oturmamış taraflar olabilir karşı koyacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri