AMD driver'a girip ekran görüntüsünü atar mısınız Ekran ve Video daki fotoğrafları lazımsadice fps arttı görüntüde bi değişiklik olmadı
Hocam bende de TN panel var bu kadar kötü değil.monitörüm tn panel olduğu için böle olabilirmi
oyunun grafiklerimi ekran görüntüsümüAMD driver'a girip ekran görüntüsünü atar mısınız Ekran ve Video daki fotoğrafları lazım
Şu 2 sinin görüntüsüoyunun grafiklerimi ekran görüntüsümü
tmmŞu 2 sinin görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 6444
ekran kartı ayarlarınıda atıyımmıŞu 2 sinin görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 6444
Monitörün Ekran kartını destekliyor mu FreeSynctan da yapabilir öncesinde arkdaşın da bu sorunları vardı freesynctan halleti bir araştır bak derim hocamişe yaramıyor 30 da 70 de 100 de denedimde
Biraz dan onu sorucaktım atarsanız güzel olur. birde driver güncel mi ?ekran kartı ayarlarınıda atıyımmı
Biraz dan onu sorucaktım atarsanız güzel olur. birde driver güncel mi ?
hocam nvidia kartımdada böyle sorun var nvidia neyi kapatmam veya açmam gerekli
freesync varMonitörün Ekran kartını destekliyor mu FreeSynctan da yapabilir öncesinde arkdaşın da bu sorunları vardı freesynctan halleti bir araştır bak derim hocam
Hocam kendi konunuzu açınız lütfen daha çok kişi yardım edebilir.hocam nvidia kartımdada böyle sorun var nvidia neyi kapatmam veya açmam gerekli
FreeSYNC kapatın Anti Aliasing en yüksekte değilse en yükseğe çekin ve deneyin ve neden Gaming modunda kullanmıyorsunuz ?freesync var
gaming modunda ayarları düşürüyorFreeSYNC kapatın Anti Aliasing en yüksekte değilse en yükseğe çekin ve deneyin ve neden Gaming modunda kullanmıyorsunuz ?
hala aynıFreeSYNC kapatın Anti Aliasing en yüksekte değilse en yükseğe çekin ve deneyin ve neden Gaming modunda kullanmıyorsunuz ?
Hocam valla aklıma başka birşey gelmiyor Nvidia kullanıcısıyım arkadaşlarım amd kullanıyor genellikle Freesync sorun yaratıyor.FreeSYNC kapatın Anti Aliasing en yüksekte değilse en yükseğe çekin ve deneyin
bu sorun ney hiç bir şekilde çözüm bulamadım oyun zevk i bırakmadı başka forumlarada yazdımHocam valla aklıma başka birşey gelmiyor Nvidia kullanıcısıyım arkadaşlarım amd kullanıyor genellikle Freesync sorun yaratıyor.