Kredi çekip alacağım acil öneri lütfen

MATAM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba,

İşim gereği yılın 7 ayı her hafta farklı ilde oluyorum. Gaming laptop önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 35k çıkabilir kredi ile alıcam zaten. O yüzden hem video montajı ve altyazı çevirisi yaptığım için ve de R6 gibi rekabetçi fps oynadığım için bana çok fazla sorun çıkarmayacak bir laptopa ihtiyacım var. Uzun vadeli kullanacağım.

Önceki bilgisayarım asus idi; (1060 vardı ve yetmiyordu montaja) render sırasında ekran kartım zarar görüp mefta oldu.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Aşağıdaki ürün tercih edilebilir;

Burak000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Bu ürünü de tercih edebilirsiniz
ısınma sorunlu bir ürün alınmaz

salim48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Acer kullanıcısı olarak bu markayı asla tavsiye etmiyorum. 4 ayda bir bakımlarını yapıyorum FPS oyunları oynamama rağmen ısınma sorunu yaşıyorum sürekli başka markaların cihazlarına yönelmenizi tavsiye ederim.

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Gülü seven dikenine de katlanır. Arkadaşın dediği gibi ısınma sorunu olmayan laptop zor bulunuyor. Fakat soğutma konusunda en başarılı markanın Asus olduğunu düşünüyorum. İşlemcilerine termal macun yerine sıvı metal sürüyorlardı fabrika çıkışlı.

32 Ram + i7 12700h + rtx3060 barındırıyor. İşleriniz için gayet yeterli, dilerseniz 17,3 inçlik ekranlı modeli de var. : https://www.trendyol.com/game-garaj...302808841?boutiqueId=613344&merchantId=124551
Bu kadar yüksek tutarda bir ürün satın alacaksanız bilindik markalara yönelmenizi öneririm.

KS

MATAM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Verilen cevaplardaki ürünlerin hepsini incelemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim öncelikle iletilen cevaplara.

Şöyle bir ürün medya grubum tarafından önerildi:

Asus Rog Strix G15 G513RM-HF267 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3060 300 Hz Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Siz ne düşünüyorsunuz? Sanırım tamamen oyun odaklı göründü bana.

KS

MATAM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Freelance olarak dışardan dizi montajı alıyorum. Altyazı çeviriler yaptığım için, işlerin geldiği medya grubu var mülakat öncesi. o grupta önerdi arkadaslar.

Monster, Acer, Casper kullananlar tamamen uzaklasmaya basladılar da Isınamıyorum bu markalara. Asus veya Pahalı olmasa msi olsa daha iyi olucak gibi çünkü bazen 2-3 gün pc kapatamıyorum bazı telif haklı videoları montajlarken. Isınmayı da asus bayaa basarılı diyorlar. Alıp 3-4 sene rahat etmeliyim ondan aslında karar verememe olayım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Freelance olarak dışardan dizi montajı alıyorum. Altyazı çeviriler yaptığım için, işlerin geldiği medya grubu var mülakat öncesi. o grupta önerdi arkadaslar.

Monster, Acer, Casper kullananlar tamamen uzaklasmaya basladılar da Isınamıyorum bu markalara. Asus veya Pahalı olmasa msi olsa daha iyi olucak gibi çünkü bazen 2-3 gün pc kapatamıyorum bazı telif haklı videoları montajlarken. Isınmayı da asus bayaa basarılı diyorlar. Alıp 3-4 sene rahat etmeliyim ondan aslında karar verememe olayım
Freelance ise neden masaüstü değil? Ayrıca attığın ürün alınır, msi öneriside yaparım. Tam bütçe ne kadar?

KS

MATAM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Freelance ise neden masaüstü değil? Ayrıca attığın ürün alınır, msi öneriside yaparım. Tam bütçe ne kadar?
Yılın 7 ayı aynı zamanda farklı bir firma ile sezonda oluyorum. Her hafta farklı ilde otellerde kalıyorum. Sezondayken iş kaçırmamak için laptop arıyorum çok detaylı sorun çıkarmayacak.

max 36bin bütçe, teşekkürler ilgi için şimdiden

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yılın 7 ayı aynı zamanda farklı bir firma ile sezonda oluyorum. Her hafta farklı ilde otellerde kalıyorum. Sezondayken iş kaçırmamak için laptop arıyorum çok detaylı sorun çıkarmayacak.

max 36bin bütçe, teşekkürler ilgi için şimdiden
Hangi iş o güzelmiş :D. Öneri yaparım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Son paylaşılan Katana yeterli olur. Boş slot varsa servis üzerinden ileride 16 GB eklettirirseniz işlerinizde büyük kolaylık sağlar.

Yıkılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Merhaba,

İşim gereği yılın 7 ayı her hafta farklı ilde oluyorum. Gaming laptop önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 35k çıkabilir kredi ile alıcam zaten. O yüzden hem video montajı ve altyazı çevirisi yaptığım için ve de R6 gibi rekabetçi fps oynadığım için bana çok fazla sorun çıkarmayacak bir laptopa ihtiyacım var. Uzun vadeli kullanacağım.

Önceki bilgisayarım asus idi; (1060 vardı ve yetmiyordu montaja) render sırasında ekran kartım zarar görüp mefta oldu.
Acer almanızı tavsiye ederim. 6 yıl abimle beraber kullandık. Driverlerı eksiksiz kurarsanız bir sorun çıkmaz. Altına iyi bir laptop soğutucusu alıp, nitro sense uygulamasından sıcaklığa göre fan ayarınıda yaparsanız çok rahat edersiniz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Acer almanızı tavsiye ederim. 6 yıl abimle beraber kullandık. Driverlerı eksiksiz kurarsanız bir sorun çıkmaz. Altına iyi bir laptop soğutucusu alıp, nitro sense uygulamasından sıcaklığa göre fan ayarınıda yaparsanız çok rahat edersiniz.
Bunun yerine 140w 3060 daha ucuza gelir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri