Rx 6700 ve r5 5600 ikilisini yaklasik 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Benim kartım sapphire rx 6700 pulsemerhaba ben asus dual rx 6700 xt almayı düşünüyorum acaba wattman hatası falan var mı kronik olarak
Evet var ama yüzdeye vurursan düşük bi oran. Olursa da sasirma derim yasayanlar var çünkü. Asus gibi markalarda ve kaliteli bir PSU da wattman hatasi almaniz daha da düsüyormerhaba ben asus dual rx 6700 xt almayı düşünüyorum acaba wattman hatası falan var mı kronik olarak
Hocam olanlar hala var iyi PC leri olmasına ragmenhocam wattman hatası tarih oldu 3 farklı seri 6000 kullandım 2 yıldırda hala kullanıyorum bir kere yaşamadım saçma sapan psularla saçma sapan stabil çalışmayan bi sistem ve yazılımlar kurulup arada bir yaşanan bi problem olarak tarihe gömüldü insanlar eskiden duyduklarıyla devam ettiğini söylüyor araştırma deneyim olmadan o yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Siyah ekran verip devam ediyor eski wattman sorunları yok o ekranda ayda yılda 1 denk grliyor 3 ayrı AMD sistem kullandım çevremde kaç kişiye topladım hiç karsilasmadikHocam olanlar hala var iyi PC leri olmasına ragmen
ztn hocam ben sız karsılasdınız demıyorum kı ama karsılasanlar var ve bu her zaman amd nın adını lekeleyen bır sey olacakSiyah ekran verip devam ediyor eski wattman sorunları yok o ekranda ayda yılda 1 denk grliyor 3 ayrı AMD sistem kullandım çevremde kaç kişiye topladım hiç karsilasmadik
Hocam yüzde 1 Olan bir şey söyle örnek vereyim o zaman googleye yazın 3060 düşük FPS sorunu ya da 3060 sorun diye yüzlerce konu çıkıyor Nvidia da sorunsuz değil takilmayin bunlara artıkztn hocam ben sız karsılasdınız demıyorum kı ama karsılasanlar var ve bu her zaman amd nın adını lekeleyen bır sey olacak
ne yazıkkı nvidia amd den kat kat daha ıyıHocam yüzde 1 Olan bir şey söyle örnek vereyim o zaman googleye yazın 3060 düşük FPS sorunu ya da 3060 sorun diye yüzlerce konu çıkıyor Nvidia da sorunsuz değil takilmayin bunlara artık
Yapmaz çok uzun süre götürür Qhd karti 6700xti5 12400f rx 6700 xt darboğaz yapar mı acaba ve kaç sene götürür 1080p
tamam teşekkürlerYapmaz çok uzun süre götürür Qhd karti 6700xt