Kronik Problemi Var Mı

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
merhaba ben asus dual rx 6700 xt almayı düşünüyorum acaba wattman hatası falan var mı kronik olarak

mahmut50

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba ben asus dual rx 6700 xt almayı düşünüyorum acaba wattman hatası falan var mı kronik olarak
Rx 6700 ve r5 5600 ikilisini yaklasik 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Benim kartım sapphire rx 6700 pulse

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Evet var ama yüzdeye vurursan düşük bi oran. Olursa da sasirma derim yasayanlar var çünkü. Asus gibi markalarda ve kaliteli bir PSU da wattman hatasi almaniz daha da düsüyor

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
hocam wattman hatası tarih oldu 3 farklı seri 6000 kullandım 2 yıldırda hala kullanıyorum bir kere yaşamadım saçma sapan psularla saçma sapan stabil çalışmayan bi sistem ve yazılımlar kurulup arada bir yaşanan bi problem olarak tarihe gömüldü insanlar eskiden duyduklarıyla devam ettiğini söylüyor araştırma deneyim olmadan o yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
hocam wattman hatası tarih oldu 3 farklı seri 6000 kullandım 2 yıldırda hala kullanıyorum bir kere yaşamadım saçma sapan psularla saçma sapan stabil çalışmayan bi sistem ve yazılımlar kurulup arada bir yaşanan bi problem olarak tarihe gömüldü insanlar eskiden duyduklarıyla devam ettiğini söylüyor araştırma deneyim olmadan o yüzden gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Hocam olanlar hala var iyi PC leri olmasına ragmen

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Siyah ekran verip devam ediyor eski wattman sorunları yok o ekranda ayda yılda 1 denk grliyor 3 ayrı AMD sistem kullandım çevremde kaç kişiye topladım hiç karsilasmadik
ztn hocam ben sız karsılasdınız demıyorum kı ama karsılasanlar var ve bu her zaman amd nın adını lekeleyen bır sey olacak

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
ztn hocam ben sız karsılasdınız demıyorum kı ama karsılasanlar var ve bu her zaman amd nın adını lekeleyen bır sey olacak
Hocam yüzde 1 Olan bir şey söyle örnek vereyim o zaman googleye yazın 3060 düşük FPS sorunu ya da 3060 sorun diye yüzlerce konu çıkıyor Nvidia da sorunsuz değil takilmayin bunlara artık

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Hocam yüzde 1 Olan bir şey söyle örnek vereyim o zaman googleye yazın 3060 düşük FPS sorunu ya da 3060 sorun diye yüzlerce konu çıkıyor Nvidia da sorunsuz değil takilmayin bunlara artık
ne yazıkkı nvidia amd den kat kat daha ıyı

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
i5 12400f rx 6700 xt darboğaz yapar mı acaba ve kaç sene götürür 1080p

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri