- Tepki
- 22
Son düzenleme:
240 hz alternetifi için 10-11k lara çıkamıyorsanız
5060 Tİ 16 gb ekran kartım var 240 hz alsam hikayeli oyunlarda oralara kadar çıkamam o yüzden 180 hz yeterli dedim, ben sadece şeyi merak ettim yani bu model sağlam mı güvenilir mi herhangi bir sorun yaşar mıyım diye, bunun yerine şeye de baktım gamepower Sonic T80 modeline sinerji bilgisayar satıyordu güvenilir mağaza orası sanırım bir bilgin var mı ?240 hz alternetifi için 10-11k lara çıkamıyorsanız
veya gerek yok o kadarına 180-200 hz aralığı da benim işimi görür diyorsanız
iş görür bir ürün
canım benim 5060 ti varsa 1440p oyun zaten oynarsın DLSS 4 K modunda yada default presette oyunlarda streamline güncellersin dlss dosyasıyla birlikte 310.4 son sürüm şuan ve bu monitör gayet iyi bir monitör ama KTC arka ışıklandırma sinematik görüntü olarak çöp bir monitör bunu bilmeni isterim eğer acelen yoksa paranı biriktirip daha iyi birşey almanı öneririm konuyla bir tık alakasız olabilir biliyorum ama bu bütçeye güzel 1440p monitör bulamazsın kardeşim.5060 Tİ 16 gb ekran kartım var 240 hz alsam hikayeli oyunlarda oralara kadar çıkamam o yüzden 180 hz yeterli dedim, ben sadece şeyi merak ettim yani bu model sağlam mı güvenilir mi herhangi bir sorun yaşar mıyım diye, bunun yerine şeye de baktım gamepower Sonic T80 modeline sinerji bilgisayar satıyordu güvenilir mağaza orası sanırım bir bilgin var mı ?