Kulak İçi Kulaklık Mikrofonu Mu ? Yaka Mikrofonu Mu ?

Zackfair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhabalar. Aktif discord kullanıcısıyım. Ve karşıya giden ses de bir hayli önemli oluyor benim için. Kulak üstü kulaklıklara da pek ısınamadım. Sizce karşıya sesin daha iyi gidebilmesi için kulak içi kulaklık mikrofonu mu daha etkilidir yoksa yaka mikrofonu mu. Bu arada ses kaydı gibi bir işlemim olmuyor. Elimde sennheiser Mx 365 var malum onunda mikrofon özelliği olmadığı için biraz sorun oluyor. Kulak içi kulaklıklar da Logitech G333 modeli ses ve mikrofon özelliği olarak iyi midir ? Yoksa sennheiser kullanıp, aparat ile bir yaka mikrofonu mu kullanmak daha mantıklıdır. Fiyat aralığı ise 150-300 civarı. Logitech bazen indirime girebiliyor onu da göze alarak bu fiyatı belirtiyorum. Konu içeriğini fazla tuttuysam da affola. İlk defa bir forum sitesine bir konu açıyorum  :) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Kulak İçi Kulaklık Mikrofonu Mu ? Yaka Mikrofonu Mu ?

Bütçeniz varsa ROG Cetra II Core önerebilirim. Discord sertifikalı F/P oranı iyi bir üründür.

KS

Zackfair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
RE: Cvp: Kulak İçi Kulaklık Mikrofonu Mu ? Yaka Mikrofonu Mu ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçeniz varsa ROG Cetra II Core önerebilirim. Discord sertifikalı F/P oranı iyi bir üründür.

Peki hocam kulak içi kulaklık mikrofonu ile yaka mikrofonu arasında ses kalitesi olarak bir fark var mıdır. Mesela araştırmalarıma göre Boya BY-M1 yaka mikrofonu gözüme çarpmıştı en basitinden o da. Böyle birşeyin mikrofon kalitesi ile ROG Cetra II Core mikrofon kalitesi arasında çok fark var mıdır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Kulak İçi Kulaklık Mikrofonu Mu ? Yaka Mikrofonu Mu ?

Yaka mikrofonları üzerlerinde ekstra ses yongaları barındırıyor bu yüzden normal bir kulak için kulaklıktan alacağınız performans ile arasında elbette fark olur ama üründen ürüne değişir kalite tabi. ROG Cetra II Core ürünün iyi inceleme kanallarından birisine ait https://www.techpowerup.com/review/asus-rog-cetra-ii-core/5.html bu bağlantıdaki Mikrofon incelemesine bakabilirsiniz. Kararı Boya BY-M1 ürününün günceldeki videoları veya incelemelerine göre kendiniz verin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri