Kulak İçi Kulaklık Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar hem müzik dinleyebiliceğim hemde oyunlarda ses problemi çekmeyeceğim kulakiçi kulaklık tavsiyeniz varmı? Bütçe 500-700tl arası çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu birazcık bütçemi sanırım zorlayabilir başka tavsiyeniz varmı acaba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Kulak İçi Kulaklık Tavsiye

Müzik kulaklığı olarak öneri yapabilirim başka ama oyuncu özelliği iyi bir ürün pek yok piyasada. 

Piyasada Logitech G G333 , HP Omen Dyad gibi ürünler de var ama memnuniyet oranları biraz karman çorman. Karar sizin.

KS

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladım bu kulaklıklar bilgisayarda kullandığım zaman mikrofonu aktif kullanabilmek için bir program yüklemem gerekiyor mu? Bir de müzik için tavsiye ediceğiniz kulaklık nedir acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Tek JAK girişi var bu ürünlerde mikrofon ve kulaklık için. Bu yüzden kasanızda eğer mikrofon ve kulaklık için kombo JAK varsa o soketten direkt bağlantı yapabilirsiniz. Yazılım içinde anakart ses yazılımınızı kullanacaksınız. Ama eğer kasanızda mikrofon ve kulaklık çıkışı ayrı ayrıysa o zaman kulaklık ve mikrofon ayırıcı JAK kablo gerekiyor. Eğer ürünün kutusu içinden çıkmazsa bu UGREEN Ses Ayırıcı Kablo 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Ayırıcı Naylon Aux Kablosu 3.5mm Dişi Çift Erkek Aux Ayırıcı Kablo - 84 TL ürün gibi bir ürün almanız gerek bu iş için.

Ogu' Alıntı:
Anladım bu kulaklıklar bilgisayarda kullandığım zaman mikrofonu aktif kullanabilmek için bir program yüklemem gerekiyor mu? Bir de müzik için tavsiye ediceğiniz kulaklık nedir acaba?

1MORE E1001 önerecektim ama fiyatı uçmuş. 500 TL civarıydı ürün şuan minimum 749 TL ye var piyasada.

KS

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Büyük ihtimalle çıkmaz o yüzden almam gerekir sanırım. Müzik için kulaklık tavsiyeniz nedir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

O sorunuza cevap verdim zaten 1MORE E1001 önerecektim ama fiyatı uçmuş. 500 TL civarıydı ürün şuan minimum 749 TL ye var piyasada.

Kablosuz öneri isterseniz alternatiflerim olur müzik için.

KS

Ogu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sanırım birazcık bekleyip Asus cetra yı alıcam teşekkür ederim tavsiyeniz için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Önemli değil. Bu arada önerdiğim ASUS ürünü ciddi indirimde. Fiyatı normalde 2 kat daha pahalı piyasada kontrol edebilirsiniz. Yani stok biterse veya fiyat artışı olursa şaşırmayın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri