Kulak üstü, kablosuz gamer kulaklığı olarak bir öneriniz var mı?

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kulak üstü, kablosuz gamer kulaklığı olarak bir öneriniz var mı?
Ben Logitech g435 ve Razer Barracuda X düşündüm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu bütçeye zaten çok fazla seçeneğiniz yok. Razer ürün çok daha iyi onu tercih edebilirsiniz. Birde piyasada 1300-1400 TL arasına Corsair HS70 PRO var oda alınabilir.

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu bütçeye zaten çok fazla seçeneğiniz yok. Razer ürün çok daha iyi onu tercih edebilirsiniz. Birde piyasada 1300-1400 TL arasına Corsair HS70 PRO var oda alınabilir.
Birde bilgisiyarımda type-c girişi yok, razer ın içinden çıkan dönüştürücüyle kullanmam gerekir değilmi, telefonuma bağlarkende o aparatı takmam gerek değilmi? Bildiğim kadarıyla bluetooth desteği yok kulaklığın.

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben kulaklığı hem oyun oynarken hemde sokakta kullanıcağım, razer sorun çıkartmaz değilmi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Dönüştürücü kullanacağınız cihazda giriş yoksa kullanılabilir bu bir sorun değil. Razer ürünü 2.4GHz ve Bluetooth ile kablosuz bağlanabiliyor. Sokak için daha uygun bir ürün. Oyun performansıysa F/P olarak iyidir.

Kutu içeriği ve özelliklerine bu bağlantıdan bakabilirsiniz. Link : https://www.razer.com/gaming-headsets/razer-barracuda-x

KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

Kegeju

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çok soru sordum ama telefonum samsung galaxy m51 uyumlu olur mu kulaklıkla?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Size attığım linkteki ürün Bluetooth versiyon değilmiş. Sadece USB Type-C aparatını takıp kullanabilirsiniz Mobil cihazlarda veya PC/Konsol sistemlerinde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri