Kulaklığı pcde kullanma

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ses alıcı ve verici cihazı bu ürün. Mikrofonu aynı anda kullanmanıza izin verir mi bilmiyorum ama mantıken yapması gerek.

KS

scorpion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ses alıcı ve verici cihazı bu ürün. Mikrofonu aynı anda kullanmanıza izin verir mi bilmiyorum ama mantıken yapması gerek.

Hocam kesin çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim alıp iade uğraşmak istemiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem , bu arada anker kulaklığı sizin tavsiyeniz ile almıştım aylar önce cidden mükemmel bir kulaklık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz araştırma yapayım bir bilgi bulursam size geri dönüş yaparım.

Memnun olduğunuza sevindim. Kulaklığınız h.olsun.

Biraz araştırma yaptım aynı anda kullanılıyor mu emin değilim ama mikrofon ile ses aktarımı yapılabiliyor görünüyor.

KS

scorpion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz araştırma yaptım aynı anda kullanılıyor mu emin değilim ama mikrofon ile ses aktarımı yapılabiliyor görünüyo
Anladım hocam şundan sordum arkadaşlarımla hem discord konuşup hemde oyun oynamak istiyorum bazıları diyorki ikisinden birini yapabilir diyor yani sadece sesi verir mic çalışmaz gibi yada tam tersi emin olmak için sormuştum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende ikisinin aynı anda çalıştığına dair bir veri bulamadım ama ikisi ayrı yarı yapılabiliyor görünüyor.

KS

scorpion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bende ikisinin aynı anda çalıştığına dair bir veri bulamadım ama ikisi ayrı yarı yapılabiliyor görünüyor.
Hocam peki aynı anda ikisini nasıl çalıştırabilirim tavsiyen var mı nasıl aynı anda kullanabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri