Tam bütçe nedir?aradıgım oyuncu kulaklık kablosuz mıkrofonu dışta degıl ıc de baglantılı olucak sokup takmalıda ıstemıyorum dırek ıcde mıkrofonlu bı kulaklık arıyorum onerılerınıze cok ıhtıyacım var bıde oyuncu mouse
kulaklık 3-5bın arası mousede 1ie -3bin arasıTam bütçe nedir?
Kulaklık;kulaklık 3-5bın arası mousede 1ie -3bin arası
kulaklık bunu almıstım razer barracuda pro arızalı cıktı ıade ettım zatenKulaklık;
Razer Blackshark v2 Pro
Mouse;
Ninjutso Sora
Lamzu Atlantis
Lamzu Atlantis Mini
Pulsar x2
Pulsar x2 mini
(Buraya kadar wraithesports üzerinden)
Razer Dav3 Pro
Razer viper v2 pro
Daha türkiyede yok ama hyperx haste 2
Kulaklık istediğiniz özellikte sadece steelseries var ama gereksiz pahalı, önermem
Barracuda ile blackshark bir değilkulaklık bunu almıstım razer barracuda pro arızalı cıktı ıade ettım zaten
Corsair Virtuoso ya da Logitech g733kulaklık 3-5bın arası mousede 1ie -3bin arası
kulaklık olarak steelseries in top modellerıne bakabilirsin. bu arada sen twitchdeki türkbeyi misin cs valorant oynayanaradıgım oyuncu kulaklık kablosuz mıkrofonu dışta degıl ıc de baglantılı olucak sokup takmalıda ıstemıyorum dırek ıcde mıkrofonlu bı kulaklık arıyorum onerılerınıze cok ıhtıyacım var bıde oyuncu mouse
knk mıkfonu ıcınde baglantılı olcak uzatmalı dısarda olmucakCorsair Virtuoso ya da Logitech g733
knk mıkfonu ıcınde baglantılı olcak uzatmalı dısarda olmucakKulaklık;
Razer Blackshark v2 Pro
Mouse;
Ninjutso Sora
Lamzu Atlantis
Lamzu Atlantis Mini
Pulsar x2
Pulsar x2 mini
(Buraya kadar wraithesports üzerinden)
Razer Dav3 Pro
Razer viper v2 pro
Daha türkiyede yok ama hyperx haste 2
Kulaklık istediğiniz özellikte sadece steelseries var ama gereksiz pahalı, önermem
knk 1 2 gunluk acmıstım ben ama başlıcam ıns yayınlara başka turkbeyı varmı bılgım yok bu arada steelseries mıkrofonu ıcınde baglı olcak dısarı cıkarmalı cıkmalı takmalı ıstemıyorumkulaklık olarak steelseries in top modellerıne bakabilirsin. bu arada sen twitchdeki türkbeyi misin cs valorant oynayan
O zaman steelseries bakıcaksın ama güzel de kazık yiyeceksin…knk mıkfonu ıcınde baglantılı olcak uzatmalı dısarda olmucak
knk mıkfonu ıcınde baglantılı olcak uzatmalı dısarda olmucak
knk 1 2 gunluk acmıstım ben ama başlıcam ıns yayınlara başka turkbeyı varmı bılgım yok bu arada steelseries mıkrofonu ıcınde baglı olcak dısarı cıkarmalı cıkmalı takmalı ıstemıyorum
almamkı cok ıyı degıl kulaklıkları takınca o rahatlıgı alamıyorsun o parayaO zaman steelseries bakıcaksın ama güzel de kazık yiyeceksin…
Hocam o istediğiniz çok zor sizin. Blackshark v2 pro alın derimalmamkı cok ıyı degıl kulaklıkları takınca o rahatlıgı alamıyorsun o paraya