25tl ye marketten kulaklık aldım pubg oynuyorum yön duygumu kaybettım cıldırmak uzereyım on arka sağ sol sesın nerden geldıgı cok karısıyor var mı bı ayar onerınız idarelik kullanıyorum kulaklıgı
Left - Right testi yaptığında Stereo düzgün çalışıyor mu?25tl ye marketten kulaklık aldım pubg oynuyorum yön duygumu kaybettım cıldırmak uzereyım on arka sağ sol sesın nerden geldıgı cok karısıyor var mı bı ayar onerınız idarelik kullanıyorum kulaklıgı
sol sağlam sağda sıkıntı varLeft - Right testi yaptığında Stereo düzgün çalışıyor mu?
Kulaklık ayarlarında "Balance" bozulmuş olabilir mi?ikisi birlikte calısıyor ama sağ kulaklık teste gectiğinde sağdan ses gelmıyor
Bu bağlantılar düzgün çalışmıyor.
Bilgisayardaki ses "MONO" olarak çalışıyor olabilir.ikisi de 43 tü yıne dengedeydı fakat sımdı ikisinide 100 e cektım. [
simdi bu testi yaptım baslangıctaki sol sağ testinde sağ veya soldan değilde her ikisinden geliyor ses
@White Ravens
kapalıymıs zaten baska çözüm öneriniz kalmadıysa kulaklıgı camdan fırlatmak uzereyımBu bağlantılar düzgün çalışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8805
İnternetten baktım, bildiğimiz telefon kulaklığı bu.
Bilgisayardaki ses "MONO" olarak çalışıyor olabilir.
Aşağıda gösterdiğim adımları uygulayıp kontrol edin.
Başlat > Ayarlar
Ekli dosyayı görüntüle 8806
Erişim kolaylığı
Ekli dosyayı görüntüle 8807
Soldaki listeden "Ses"
Ekli dosyayı görüntüle 8808
Burada "Mono" açıksa kapatın.
Ekli dosyayı görüntüle 8809
Güzel anlatım, teşekkürler da bu yöntem ile sadece ses şiddetini ve performansını arttırabilir ancak yanlışım varsa düzeltin. Mono ses bildiğim kadarıyla sağ ve sol ayrımı yapmadan sesleri eşit veriyor yani arkadaş ses kasmak istiyor ancak Mono da ses kasamaz?Bu bağlantılar düzgün çalışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8805
İnternetten baktım, bildiğimiz telefon kulaklığı bu.
Bilgisayardaki ses "MONO" olarak çalışıyor olabilir.
Aşağıda gösterdiğim adımları uygulayıp kontrol edin.
Başlat > Ayarlar
Ekli dosyayı görüntüle 8806
Erişim kolaylığı
Ekli dosyayı görüntüle 8807
Soldaki listeden "Ses"
Ekli dosyayı görüntüle 8808
Burada "Mono" açıksa kapatın.
Ekli dosyayı görüntüle 8809
Mono ses bildiğim kadarıyla sağ ve sol ayrımı yapmadan sesleri eşit veriyor yani arkadaş ses kasmak istiyor ancak Mono da ses kasamaz?
Kulaklığınız için faydası olur mu bilmiyorum ama Windows'un yerleşik sanal 7.1 özelliğini deneyinkapalıymıs zaten baska çözüm öneriniz kalmadıysa kulaklıgı camdan fırlatmak uzereyım
Görselin üstündekini farketmemişim hocam kusura bakmayınEvet, çift kanal sesi tek kanal yapıyor.
Zaten "MONO" açıksa kapatması için paylaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 8814
Tahmin etmiştim. Hiç sorun değil, olabiliyor böyle şeyler.Görselin üstündekini farketmemişim hocam kusura bakmayınBu saatte gözler hafiften gidiyor yatsam iyi olacak ^-^ )