Kulaklık Bozma Sorunu

ali0638

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba kolay gelsin. Sorunumun hiç bir yerde çözümünü bulamadım. Bilgisayarıma USB olarak taktığım bütün kulaklılar belli bir süre sonra bozuluyor. Ya bilgisayar kulaklığı tanımıyor yada komple gidiyor. 3. kulaklığım çöp olmuş durumda. Yaklaşık 700 lira kadar bir zararım var. Bu konuda yardımcı olacak birisi varsa lütfen ilgilenirse sevinirim.

KS

ali0638

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Kulaklık Sorunu !!!!!!!

hocam sorun tam olarak: bilgisayara USB kulaklığım kullanıyorum. Kulaklıklar bir müddet sonra muhtemelen driverları bozuluyor. ilk kulaklığım Sades A6 yaklaşık 3 ay sorunsuz kullandıktan sonra bilgisayar durduk yere kulaklığı tanımaz oldu. 

2. kulaklığım Razer Electra V2. Aynı şekilde yaklaşık 3 ay sonra kulaklığın muhtemelen driveri bozuldu. Kulaklık durduk yere çöp oldu. Bilgisayara bağladığım zaman kulaklığın ışıkları dahil hiç bir işlevi yerine getirmiyor. Bilgisayar kulaklığı görüyor fakat hiç bir fonksiyonu yerine getirmiyor. 

Bu kulaklıkları farklı bilgisayarda denediğim zamanda çalışmıyor. Ne yaptıysam çözümünü bulamadım. Windows orjinal. Format attıktan sonra dahil çalışmıyor kulaklıklarım. Eğer bir çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun artık bilgisayarı yakma derecesine geldim.

Pc Özellikleri ---- 

MSİ x370 Sli plus anakart
MSİ GTX 1060 Gaming X 6GB ekran kartı
Corsair Vengeance 2x8 3000mhz LED  bellek
İşlemci Ryzen 2400G

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Kulaklık Sorunu !!!!!!!

anakartta ses kartı varsa güncelle bi etkisi olur mu bilmiyorum ayrıca dire kanaakrta mı takıyosun bilmem ama bence kasaya değil anakarta tak bundan sonra

KS

ali0638

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Voltaj sorunu olabilir bilemiyorum. denemediğim yöntem yol kalmadı. En sonunda yakacam bilgisayarı. Yüıklemediğim driver kalmadı. belki 10 kere format attım yok düzelmiyor. kulaklığa verdiğim para ile Anakart alsam yeridir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri