Kulaklık Karşılaştırması

KS

TRAXXİS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SS AC PRO ürünü geçin bence. Diğer ikisinide denemiş birisi olarak HyperX daha mantıklı seçin olur.

hocam ne kadar yayıncı biliyorsam hepsinde arctis pro var neden geçiyoruz ve asus rog nasıldır ??

ugur.gozaydin' Alıntı:
SS AC PRO ürünü geçin bence. Diğer ikisinide denemiş birisi olarak HyperX daha mantıklı seçin olur.

asus vs hyperX ??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben en yeni ürün ailesi hariç tüm SS ürünleri denedim bence abartılıyorlar çok daha ucuza daha iyi ses ve genel kaliteyi veren kulaklıklar var piyasada. O yüzden önermedim.

HyperX ürünü tercih edin Centurion ürününde fiziksel anlamda biraz ergonomi sorunu var diyebilirim. Her kafaya uymaz ve alışması biraz zor.

KS

TRAXXİS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben en yeni ürün ailesi hariç tüm SS ürünleri denedim bence abartılıyorlar çok daha ucuza daha iyi ses ve genel kaliteyi veren kulaklıklar var piyasada. O yüzden önermedim.

HyperX ürünü tercih edin Centurion ürününde fiziksel anlamda biraz ergonomi sorunu var diyebilirim. Her kafaya uymaz ve alışması biraz zor.

peki ss arcts pro wireless mi yoksa cloud orbit s mi daha perfromanslı erkekn cvp verirseniz çünkü stok bitmeden spariş vereceğim ve siz olsanız ne yapardınız ??

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Demiştim size SS ürününü geçin diye ben HyperX öneririm.

hocam hyperx cloud 2 ucuz fiyatlı bulunursa 2021 hala alınabilecek kartmı birde kaç yıl götürür sizce kalite olarak ? 2015 çıkmıs bir kulaklık çünkü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
gandalf' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Demiştim size SS ürününü geçin diye ben HyperX öneririm.

hocam hyperx cloud 2 ucuz fiyatlı bulunursa 2021 hala alınabilecek kartmı birde kaç yıl götürür sizce kalite olarak ? 2015 çıkmıs bir kulaklık çünkü

Normalde başkasının konusundan öneri yapmam ama istisna bir soruluk cevap vereyim.

Cloud 2 önermem artık günümüzde tercih edilecek bir ürün değil. Ama yerine Cloud Core 7.1 alınabilir güncel Cloud 2 gibi düşünülebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri