- Tepki
- 8
Kulaklık klavye mouse filan pcye hep takili mi kalsın yoksa sistemi kapatınca onların da kablosunu çekeyim mi biraz saçma bir soru ama olsun
Kulaklık klavye mouse filan pcye hep takili mi kalsın yoksa sistemi kapatınca onların da kablosunu çekeyim mi biraz saçma bir soru ama olsun
Kalbin rahat edecek diye çekebilirsiniz fakat bir sorun olmaz çekilmez ise.Sürekli takıp çektiğiniz için kablolar veya girişler biraz tahrip olabilir bunu göz önünde bulundurun derim.Kulaklık klavye mouse filan pcye hep takili mi kalsın yoksa sistemi kapatınca onların da kablosunu çekeyim mi biraz saçma bir soru ama olsun
Evet bende onun için sordum zaten bu konu hakkında çok bilgi bulamadım internetteKalbin rahat edecek diye çekebilirsiniz fakat bir sorun olmaz çekilmez ise.Sürekli takıp çektiğiniz için kablolar veya girişler biraz tahrip olabilir bunu göz önünde bulundurun derim.
Onların da kablosunu çekmeme gerek yok yani bi zararı olmaz demi takılı kalsa bir de bilgisiyari kullanmadığım zaman fişten çekeyim mi takılı mi kalsınGerek yok hocam.
bilgisayar kapanınca onlarda kapanıyor zararı yok.
Zararı yok. Takıp çıkartırsanız sürekli zarar verme ihtimaliniz olur.Evet bende onun için sordum zaten bu konu hakkında çok bilgi bulamadım internette
Onların da kablosunu çekmeme gerek yok yani bi zararı olmaz demi takılı kalsa bir de bilgisiyari kullanmadığım zaman fişten çekeyim mi takılı mi kalsın