Kulaklık Mı Hoparlör Mü

kurtadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kulaklık almayı düşünüyordum lakin o paraya ayrı mikrofon ve üstüne de hoparlör alabiliyormuşum. kulaklık kullandım lakin üst derecede bir kulaklık kullanmadım ve belli bir yerden sonra kulaklarım ağrıyor idi lakin hoparlör de böyle bir şey yok istediğin zaman kapat aç. sizce hangisi hoparlör ve mikrofon mu yoksa kulaklık mı

perseus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kullanım amacınıza göre değişir hocam. çok oyun oynamayan biriyseniz ses kasmaya gerek olmayan türden şeyler oynuyorsanız hoparlör + mikrofon iyi gider ama ses kasacam diyorsanız kulaklık şart

Jiyuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Tamamen senin amacına göre değişir. Ayrı mikrofondan kasıt bir hyperx quadcast s, rode nt vs. olmayacaksa gerek yok

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
kulaklık almayı düşünüyordum lakin o paraya ayrı mikrofon ve üstüne de hoparlör alabiliyormuşum. kulaklık kullandım lakin üst derecede bir kulaklık kullanmadım ve belli bir yerden sonra kulaklarım ağrıyor idi lakin hoparlör de böyle bir şey yok istediğin zaman kapat aç. sizce hangisi hoparlör ve mikrofon mu yoksa kulaklık mı
bütcene göre değisir ben sahsen 120₺ arası bir kücük hoperlör alırım kalan bütceyi kullaklıgı alırım

BeyazKarga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
1) evde sesten rahatsız birileri varsa direk kulaklık al .
2) oyun olarak ses kasmanı gerektirecek valorant , csgo gibi oyunlar oynuyorsan kulaklık al .
3) pc den uzak bir noktada rahatça film izlemek veya yakınlarınla film izlemek istiyorsan hoparlör al.
4) odanda dans edecek , spor yapacaksan hoparlör almanı öneririm .

şahsen bende hem kulaklık hem hoparlör var . kullanım amacıma göre ikisinide kullanıyorum .

KS

kurtadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hikaye bazlı olsun çok oyunculu olsun vs.

1) evde sesten rahatsız birileri varsa direk kulaklık al .
2) oyun olarak ses kasmanı gerektirecek valorant , csgo gibi oyunlar oynuyorsan kulaklık al .
3) pc den uzak bir noktada rahatça film izlemek veya yakınlarınla film izlemek istiyorsan hoparlör al.
4) odanda dans edecek , spor yapacaksan hoparlör almanı öneririm .

şahsen bende hem kulaklık hem hoparlör var . kullanım amacıma göre ikisinide kullanıyorum .
hoparlör daha rahat gibi geliyor Hocam kulaklık da takınca sanki kısıtlanmış gibi oluyor

Tamamen senin amacına göre değişir. Ayrı mikrofondan kasıt bir hyperx quadcast s, rode nt vs. olmayacaksa gerek yok
yani 500 tl Lik mikrofonlar vardı onları düşünüyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hikaye bazlı olsun çok oyunculu olsun vs.

hoparlör daha rahat gibi geliyor Hocam kulaklık da takınca sanki kısıtlanmış gibi oluyor

yani 500 tl Lik mikrofonlar vardı onları düşünüyorum
Çok oyunculuysa kulaklık daha iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri