Kulaklık öneri

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yaklaşık 1k ya alınabilecek kulaklık nedir? (Oyun amaçlı)

Aklımda asus h3 var ama bilen arkadaşlara sormak istedim belki kasım indirimleriyle düşen fiyat vardır

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Yaklaşık 1k ya alınabilecek kulaklık nedir? (Oyun amaçlı)

Aklımda asus h3 var ama bilen arkadaşlara sormak istedim belki kasım indirimleriyle düşen fiyat vardır

Pusat Virtual 7.1 Rgb Gaming Headset Lite​

bütçe çıkarsa

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225

bütçe çıkarsa

hyperx önermiyorum bence kötü bir marka, ilk ikiside alınabilir ama benim önerim asusdan yana olacaktır

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

bütçe çıkarsa

Eyvallah hocam inceliyorum

hyperx önermiyorum bence kötü bir marka, ilk ikiside alınabilir ama benim önerim asusdan yana olacaktır
Hyperx önermeme sebebin nedir hocam?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Eyvallah hocam inceliyorum

Hyperx önermeme sebebin nedir hocam?
hyperx tüm kulaklıklarında %70 seviyesinin üstünde sesi açtığın zaman boştayken bile dipses duyacaksın , mikrofonlarıda çok boğuk, ve deri olduğu için 5-6 ay sonra full aşınıyor kalitesiz malzeme ve çok terletiyor ( tüm hyperx modellerini uzun kullanımda test ettim)

arkadaşlarımın çoğunda var ve hepsi aşınmış durumda bazıları 1-2 yıldır kullanıyor ve sesleri çok boğuk ve kopukluk oluyor sürekli seslerinde
hyperx tüm kulaklıklarında %70 seviyesinin üstünde sesi açtığın zaman boştayken bile dipses duyacaksın , mikrofonlarıda çok boğuk, ve deri olduğu için 5-6 ay sonra full aşınıyor kalitesiz malzeme ve çok terletiyor ( tüm hyperx modellerini uzun kullanımda test ettim)

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

arkadaşlarımın çoğunda var ve hepsi aşınmış durumda bazıları 1-2 yıldır kullanıyor ve sesleri çok boğuk ve kopukluk oluyor sürekli seslerinde
Doğrudur hocam kullanma şansım olmadı bilmiyorum o yüzden. O zaman ortak karar ile yine Asus H3 e yöneleyim ben

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Doğrudur hocam kullanma şansım olmadı bilmiyorum o yüzden. O zaman ortak karar ile yine Asus H3 e yöneleyim ben
sizin için en iyisi o olacaktır hocam yinede almadan önce forumlarda kullanan kişilerin yorumlarına bir bakın ama güzel bir kulaklık olacağını düşünüyorum.

ve arctis 3 de alınabilir güzel kulaklık fakat müzik dinlerken en yüksekte sesi biraz az gelebilir emin değilim 2019 edition olanı kullanmadım o konuda bilgim yok ama üstteki ikiside güzel kulaklık bence biraz daha araştırıp arctis 3 2019 editionuda alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri