Yaklaşık 1k ya alınabilecek kulaklık nedir? (Oyun amaçlı)
Aklımda asus h3 var ama bilen arkadaşlara sormak istedim belki kasım indirimleriyle düşen fiyat vardır
hyperx önermiyorum bence kötü bir marka, ilk ikiside alınabilir ama benim önerim asusdan yana olacaktır
![]()
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pusat Virtual 7.1 Rgb Gaming Headset Lite
bütçe çıkarsa
![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eyvallah hocam inceliyorum
![]()
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pusat Virtual 7.1 Rgb Gaming Headset Lite
bütçe çıkarsa
![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hyperx önermeme sebebin nedir hocam?hyperx önermiyorum bence kötü bir marka, ilk ikiside alınabilir ama benim önerim asusdan yana olacaktır
hyperx tüm kulaklıklarında %70 seviyesinin üstünde sesi açtığın zaman boştayken bile dipses duyacaksın , mikrofonlarıda çok boğuk, ve deri olduğu için 5-6 ay sonra full aşınıyor kalitesiz malzeme ve çok terletiyor ( tüm hyperx modellerini uzun kullanımda test ettim)Eyvallah hocam inceliyorum
Hyperx önermeme sebebin nedir hocam?
hyperx tüm kulaklıklarında %70 seviyesinin üstünde sesi açtığın zaman boştayken bile dipses duyacaksın , mikrofonlarıda çok boğuk, ve deri olduğu için 5-6 ay sonra full aşınıyor kalitesiz malzeme ve çok terletiyor ( tüm hyperx modellerini uzun kullanımda test ettim)
Doğrudur hocam kullanma şansım olmadı bilmiyorum o yüzden. O zaman ortak karar ile yine Asus H3 e yöneleyim benhyperx tüm kulaklıklarında %70 seviyesinin üstünde sesi açtığın zaman boştayken bile dipses duyacaksın , mikrofonlarıda çok boğuk, ve deri olduğu için 5-6 ay sonra full aşınıyor kalitesiz malzeme ve çok terletiyor ( tüm hyperx modellerini uzun kullanımda test ettim)
arkadaşlarımın çoğunda var ve hepsi aşınmış durumda bazıları 1-2 yıldır kullanıyor ve sesleri çok boğuk ve kopukluk oluyor sürekli seslerinde
sizin için en iyisi o olacaktır hocam yinede almadan önce forumlarda kullanan kişilerin yorumlarına bir bakın ama güzel bir kulaklık olacağını düşünüyorum.Doğrudur hocam kullanma şansım olmadı bilmiyorum o yüzden. O zaman ortak karar ile yine Asus H3 e yöneleyim ben
ve arctis 3 de alınabilir güzel kulaklık fakat müzik dinlerken en yüksekte sesi biraz az gelebilir emin değilim 2019 edition olanı kullanmadım o konuda bilgim yok ama üstteki ikiside güzel kulaklık bence biraz daha araştırıp arctis 3 2019 editionuda alabilirsiniz.Doğrudur hocam kullanma şansım olmadı bilmiyorum o yüzden. O zaman ortak karar ile yine Asus H3 e yöneleyim ben