- Tepki
- 14
Merhabalar 4 yıldır kullandığım Rampage RM-K018 kulaklığım dün gece bozuldu ve bende bir kulaklık arayışına çıktım. Şimdiden diyorum yok efendim Rampage gibi kalitesiz , markaya para verilmez yok efendim Rampage çöp diyen Rampageyi hayatına kullanmamış insanlar rampage gibi kaliteli bir markayı kötülemeye çalışmasın. 6 7 yllık rampage kullanıcısıyım klavyede ve kulaklıkta çok kaliteli bir marka ona göre yorum yapalım konuşalım. Birkaç kulaklık arasında kaldım fiyat aralığım 600 max 700 şöyle bişey var Türkcell kullanıcısıyım ve pasajdan 1300 1400 tl lik ürünleri telefon faturama 36 ay taksit ile 85 85 tl ödeyerek alabiliyorum. Hem müzik hem oyun hemde film izlemek için kullanıcağım yani herşeyde. Bunu kullanıcağım valorant gibi oyunları çok oynamam tek oynadığım ses kasmalı oyun r6. Aşşağıda arasında kaldığım modellerin linkini bırakıyorum.
www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...medium=cpc&utm_campaign=0-2000-desktop-custom
www.akakce.com
www.epey.com
www.epey.com
Önerilere açığım ama ilk öncelik yukarıdaki modellerden hangisini önerdiğinizdir.
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı
JBL Quantum 100 Oyuncu Kulaklığı
SteelSeries Arctis Nova 1 Oyuncu Kulaklığı
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...medium=cpc&utm_campaign=0-2000-desktop-custom
Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 422,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Trust GXT 354 Creon 7.1 Kulaklık
Trust GXT 354 Creon 7.1 Kulaklık 22054 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Galax Sonar 02 Kulaklık
Galax Sonar 02 Kulaklık HGS025CSRGR0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.Önerilere açığım ama ilk öncelik yukarıdaki modellerden hangisini önerdiğinizdir.