Öneri Kulaklık Öneri

MustafaErcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Merhabalar 4 yıldır kullandığım Rampage RM-K018 kulaklığım dün gece bozuldu ve bende bir kulaklık arayışına çıktım. Şimdiden diyorum yok efendim Rampage gibi kalitesiz , markaya para verilmez yok efendim Rampage çöp diyen Rampageyi hayatına kullanmamış insanlar rampage gibi kaliteli bir markayı kötülemeye çalışmasın. 6 7 yllık rampage kullanıcısıyım klavyede ve kulaklıkta çok kaliteli bir marka ona göre yorum yapalım konuşalım. Birkaç kulaklık arasında kaldım fiyat aralığım 600 max 700 şöyle bişey var Türkcell kullanıcısıyım ve pasajdan 1300 1400 tl lik ürünleri telefon faturama 36 ay taksit ile 85 85 tl ödeyerek alabiliyorum. Hem müzik hem oyun hemde film izlemek için kullanıcağım yani herşeyde. Bunu kullanıcağım valorant gibi oyunları çok oynamam tek oynadığım ses kasmalı oyun r6. Aşşağıda arasında kaldığım modellerin linkini bırakıyorum.

www.turkcell.com.tr

SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı

www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr

www.turkcell.com.tr

JBL Quantum 100 Oyuncu Kulaklığı

www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr

www.turkcell.com.tr

SteelSeries Arctis Nova 1 Oyuncu Kulaklığı

www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...medium=cpc&utm_campaign=0-2000-desktop-custom

www.akakce.com

Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K90 Vector RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 422,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com

www.epey.com

Trust GXT 354 Creon 7.1 Kulaklık

Trust GXT 354 Creon 7.1 Kulaklık 22054 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com

www.epey.com

Galax Sonar 02 Kulaklık

Galax Sonar 02 Kulaklık HGS025CSRGR0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
Önerilere açığım ama ilk öncelik yukarıdaki modellerden hangisini önerdiğinizdir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Bu arada gerçekten rampage kalitelidir kaç yıldır kullanıyorum hala klavyesi ve kulaklığı taş gibi.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam bu attığınız modeller arasında nova 1 tavsiye etmem mikrofonu kötü. Ses kalitesi fena değil, ama çok hafif kulaklık. Rampage modellerine göre daha premiumdur.

arctis 1 de güzel kulaklık. Alternatif olarak şu modelleri önerebilirim:

KS

MustafaErcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Bu arada gerçekten rampage kalitelidir kaç yıldır kullanıyorum hala klavyesi ve kulaklığı taş gibi.
aynen öyle hocam sizin forumlardada başka forumlardada yok rampage çöp yok rampage alınmaz kalitesiz ürünlere logo basıyor falan diyorlar

Hocam bu attığınız modeller arasında nova 1 tavsiye etmem mikrofonu kötü. Ses kalitesi fena değil, ama çok hafif kulaklık. Rampage modellerine göre daha premiumdur.

arctis 1 de güzel kulaklık. Alternatif olarak şu modelleri önerebilirim:

hocam dediğim gibi amazondan 1300 tl vesayre veremem ben nasıl 1300 tl veririm 36 ay telefon faturama eklerim ben ürünü öyle alırım 80 tl ayda ödeyerek alabiliyorum h7 core modeli var pasajda ama yorumlar çok kötü h7 nin çok fazla dip ses var falan https://www.turkcell.com.tr/pasaj/h...klik/asus-tuf-gaming-h7-core-oyuncu-kulakligi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri