- Tepki
- 84
Merhabalar öncelikle herkese iyi bayramlar. Bana 100-300 tl arası kulaklık önerebilirmisiniz?
Hocam çok fazla arttıramam ama siz önerinizi yapabilirsiniz benim için mikrofon kalitesi daha önemli video çekerken kullanmayı düşünüyorum daha çok.Bütçe artamaz mı? Bu fiyata sadece rampage var
Gamepower fujin miydi neydi onun mikrofonu iyi ama ne kadar kaliteli bilemiyorumHocam çok fazla arttıramam ama siz önerinizi yapabilirsiniz benim için mikrofon kalitesi daha önemli video çekerken kullanmayı düşünüyorum daha çok.
Hocam video çekerken kullanmayı düşünüyorum. Mikrofon kalitesi daha önemli benim için.ne tarz bir kulaklık ne için kullanacaksınız ?
Ekran kartıyla ne alaka?anladım peki kullakdıgınız ekran kartı nedir ?
Çok işe yarıyacağını düşünmüyorumeger ekran kartınız rtx bir ekran kartı ise nvidia'nın brodcast uygulaması ile mikrofonunuzu daha güzel bir hale getirirsiniz onun için
hocam kartım rtx değil maalesef.eger ekran kartınız rtx bir ekran kartı ise nvidia'nın brodcast uygulaması ile mikrofonunuzu daha güzel bir hale getirirsiniz onun için
daha önce deneyimlediniz mi ?Çok işe yarıyacağını düşünmüyorum
Testlerini izlemiştim.daha önce deneyimlediniz mi ?
anladım o zaman ya kaliteden ödün vermeniz yada mikrofondan ödün vermeniz gerekecek önce ona karar vermek lazım çünkü max 300 tl 2 si 1 arada olması imkansız ?hocam kartım rtx değil maalesef.
anladım ben bire bir kullandım bence ayarları güzel yapılırsa iyi çalışıyor veya ekran kartı modeli ilede alakalı ola bilir ona tam birşey diyememTestlerini izlemiştim.
Etkili oluyordur ama bu bütçedeki bir kulaklığa ne kadar etki eder muammaanladım o zaman ya kaliteden ödün vermeniz yada mikrofondan ödün vermeniz gerekecek önce ona karar vermek lazım çünkü max 300 tl 2 si 1 arada olması imkansız ?
anladım ben bire bir kullandım bence ayarları güzel yapılırsa iyi çalışıyor veya ekran kartı modeli ilede alakalı ola bilir ona tam birşey diyemem
Mikrofonsa jd710 bakin bende var 2.5 yil olacak ytden testlerinede bakinBiraz daha paramı biriktirip bu kulaklığı almaya https://www.amazon.com.tr/dp/B0BF5Q...e=380333&creativeASIN=B0BF5Q3T2D&linkCode=asn karar verdim başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Biraz daha paramı biriktirip bu kulaklığı almaya https://www.amazon.com.tr/dp/B0BF5Q...e=380333&creativeASIN=B0BF5Q3T2D&linkCode=asn karar verdim başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Onada baktım hocam fiyat açısından güzel onuda alabilirim teşekkürler.Mikrofonsa jd710 bakin bende var 2.5 yil olacak ytden testlerinede bakin
Testlerine baktım güzele benziyorGamePower Fujin güzel kulaklık deneyimleme imkanım olmadı fakat tanıdığım kullanan kişiler var