Kulaklık Önerir Misiniz ?

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Arkadaşlar valorant cs oynuyorum ses kasmak için kulaklık önerir misiniz ? Bütçe max 3 bin lira fakat siz 1.500 bu iyi derseniz onuda alırım max önermenize gerek yok. Teşekkür ederim şimdiden herkese

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Çoğu kişi cloud 2 demiş. Ben de sebebini söyleyeyim. Dolby Atmos gibi yazılımları destekleyen bir sistemin var ise gerçekten ses düzeylerini iyi ayırt edebilmeni sağlayan bir kulaklıktır Cloud 2, gerek edit yaparken müzik bass ve tizleri gerekse de film izlerken duyguyu yansıtan arka plan müziklerini iyi şekilde yansıtıyor bu yüzden tavsiye edebiliriz

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Çoğu kişi cloud 2 demiş. Ben de sebebini söyleyeyim. Dolby Atmos gibi yazılımları destekleyen bir sistemin var ise gerçekten ses düzeylerini iyi ayırt edebilmeni sağlayan bir kulaklıktır Cloud 2, gerek edit yaparken müzik bass ve tizleri gerekse de film izlerken duyguyu yansıtan arka plan müziklerini iyi şekilde yansıtıyor bu yüzden tavsiye edebiliriz
Teşekkür ederim sanırım destekliyor sistemim anakart bu

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Cloud 2 almanızı bende öneriyorum bu fiyat bandında alabileceğiniz aşırı kaliteli kulaklıklar kaldı mı bilmiyorum fakat corsair hs80 e bakabilirsiniz ben kablosuz modelini kullanıyorum gayet rahat isterseniz kablolu modelini bakabilirsiniz
hs80 biraz daha pahalı olabilir youtube üzerinden karşılaştırmalara bakabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri