- Tepki
- 176
Arkadaşlar valorant cs oynuyorum ses kasmak için kulaklık önerir misiniz ? Bütçe max 3 bin lira fakat siz 1.500 bu iyi derseniz onuda alırım max önermenize gerek yok. Teşekkür ederim şimdiden herkese
Cloud 2Arkadaşlar valorant cs oynuyorum ses kasmak için kulaklık önerir misiniz ? Bütçe max 3 bin lira fakat siz 1.500 bu iyi derseniz onuda alırım max önermenize gerek yok. Teşekkür ederim şimdiden herkese
Sesleri tam alabilir miyim yorumlarda çok övmüşler film, müzik, oyun dahilCloud 2
Evet alırsınSesleri tam alabilir miyim yorumlarda çok övmüşler film, müzik, oyun dahil
Peki 2023'de bile bu kulaklık alınır mı ?Evet alırsın
Alınır cloud 3 de alınır aslında ama cloud 2 iyidirPeki 2023'de bile bu kulaklık alınır mı ?
Logitech g435 kullanıyorum memnunum şimdilikArkadaşlar valorant cs oynuyorum ses kasmak için kulaklık önerir misiniz ? Bütçe max 3 bin lira fakat siz 1.500 bu iyi derseniz onuda alırım max önermenize gerek yok. Teşekkür ederim şimdiden herkese
Teşekkür ederim sanırım destekliyor sistemim anakart buÇoğu kişi cloud 2 demiş. Ben de sebebini söyleyeyim. Dolby Atmos gibi yazılımları destekleyen bir sistemin var ise gerçekten ses düzeylerini iyi ayırt edebilmeni sağlayan bir kulaklıktır Cloud 2, gerek edit yaparken müzik bass ve tizleri gerekse de film izlerken duyguyu yansıtan arka plan müziklerini iyi şekilde yansıtıyor bu yüzden tavsiye edebiliriz
Alınır cloud 3 de alınır aslında ama cloud 2 iyidir