Kulaklık Önerisi 400Tl :(

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Selamlar,

Sistemdi soğutmaydı masaydı derken para kalmadı, özetle kullandığınız veya iyi olduğunuz bildiğiniz iyiden kastım mükemmel ses vs.. değil saçma sapan cızırtı vs.. sorunu olmayan mikrofonlu kulaküstü kulaklık arıyorum önerilerinize açığım 400+- ne kadar ucuz o kadar iyi f/p .

teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Sistemdi soğutmaydı masaydı derken para kalmadı
özetle kullandığınız veya iyi olduğunuz bildiğiniz iyiden kastım mükemmel ses vs.. değil saçma sapan cızırtı vs.. sorunu olmayan mikrofonlu kulaküstü kulaklık arıyorum önerilerinize açığım 400+- ne kadar ucuz o kadar iyi f/p .

teşekkürler

Ang3lityy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
rampage kullanıyordum 2 yıl kadar dayandı sağlam kulaklık ama şuanda bozuldu yani teki çalışmıyor mikrofonda bir süre sonra cızırtı başlıyor düzeltilmiyor ayrıca şu kulaklıktaki pad mi deniyor tam bilmiyorum oda bi yerden söküldü mü rahatsız ediyorlar kökten hepsini temizlemen gerekiyor öyle yani benim yorumum

kullandığım modeli rampage stormy 7.1

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
rampage kullanıyordum 2 yıl kadar dayandı sağlam kulaklık ama şuanda bozuldu yani teki çalışmıyor mikrofonda bir süre sonra cızırtı başlıyor düzeltilmiyor ayrıca şu kulaklıktaki pad mi deniyor tam bilmiyorum oda bi yerden söküldü mü rahatsız ediyorlar kökten hepsini temizlemen gerekiyor öyle yani benim yorumum

kullandığım modeli rampage stormy 7.1
teşekkür ederim bakıcam

siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız yorumlarınızı merak ediyorum

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
teşekkür ederim bakıcam

siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız yorumlarınızı merak ediyorum
Tam Bu Model Mi Hatırlamıyorum Akşam Eve Gidince Tekrar Bakıcam Değilse Güncellerim. F/P Olarak Almıştım Çok Beklentin Yoksa Alıp Kullanırsın F/P Ürünü.

Said Dilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2000 lira Fifine H6 modeli çok iyi f/p ama senin için pahalı

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Selamlar,

Sistemdi soğutmaydı masaydı derken para kalmadı, özetle kullandığınız veya iyi olduğunuz bildiğiniz iyiden kastım mükemmel ses vs.. değil saçma sapan cızırtı vs.. sorunu olmayan mikrofonlu kulaküstü kulaklık arıyorum önerilerinize açığım 400+- ne kadar ucuz o kadar iyi f/p .

teşekkürler
James donkey 720

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri