Kulaklık Önerisi Hem Kulakiçi Hem Kulaküstü

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uzun süreli kullanımda rahatsız etmesin.
Mikrofonu kaliteli olsun.
Kablosu çok uzun olmasın.
Ses yalıtımı iyi olsun, dışarıya ses vermesin.
Mikrofon dış sesleri almazsa güzel olur.  
Kulaklık alt kısmı döndürülebilir olsun (boynu sıkmasın)
Son olarak laptopda kullanacağım ona göre önerirseniz sevinirim.

Bu özelliklerde güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? Rampage, gamepower gibi markaları önermeyin ayrıca. Bir tane de kulakiçi isteyecektim. Ergonomisi kullanımı rahat kablosu dolaşmayan sesi net verip alan tarzda. 

KS

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
800-900'e akdar çıkabilirim ama daha düşük fiyata istediğim özelliklerde kulaklık varsa o da olur. Kafamda bazen 10 saat kalacak ona göre rahatlık vs önemli yani.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam istediğin ürün modeli tam olarak steel seriesi tarif ediyor. Zaten bildiğim kadarıyla boyunda dönmede arctis serisinde var. Acrtis 5'e bakabilirsiniz. Güzel ürün

KS

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki kulakiçi olarak ne önerirsiniz? Kulaküstünü laptopda kullanacam kulakiçini telefonda vitada 3dsde.

KS

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mikrofon olmaması telefonda konuşmada sıkıntı çıkarır mı? Biraz cahilce bir soru ama idare edin.

KS

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hort yapıyorum ama arctis 5'i iade etmek zorunda kaldım. Yerine önerebileceğiniz bir şey var mı? Mümkünse kafa bandı kaydırmalı olsun, arctis 5 gibi değil de cloud stinger tarzı. Cloud Stinger önermeyin bu arada. Kullandım gayette memnun kaldım ama biraz daha üst model bakıyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Evet hocam Corsair HS 70 modelini buldum. Mikrofon konusunda bir kaç tane olumsuz yorum gördüm açıkçası. Sizden ricam YouTube üzerinden incelemeleri izlemeniz

KS

adol125

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sizin (pc hocası kanalı) incelemenizi de farklı 2-3 incelemeyi de izledim. Üzerine para verirlerse kullanırım ben bunu. Mikrofon anlamında hiç beğenmedim. Kendi sesimi tanımam ben bununla.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri