Soru Kulaklık Önerisi Olan

Batuhan turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar selamın aleyküm. Bir sorum olacak; ben kablosuz üst düzey bir kulaklık almak istiyorum, 4 senedir logitech g733 kullanıyorum ve artık yavaş yavaş sorun sıkıntı vermeye başladı bende onun yerine 7000-8000 tl arası kablosuz kulaklık almak istiyorum. Kullanım tecrübelerinize dayanarak öneri verirseniz çok memnun olurum.
Not: Benim aklımda Steelseries arctis nova 7 yada Corsair HS80 MAX var daha iyisi varsa önerebilirsiniz yoksa bu ikisinden hangisini önerirsiniz

KS

Batuhan turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Nova 7 öneririm.
Çok araştırdım çok inceledim bende nova 7 yi beğendim baya faka şey diyorlar bende logitech mouse var onun uygulaması ghub ile nova 7 bin uygulaması çakışıyor ghub ı yavaşlatıyor kastırıyor yazmışlar o biraz kafamı karıştırdı

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
hocam corsair hs80 max kullanıcısıyım, yaklaşık 9 aydır kullanıyorum
eksiler
1. kafa genişliği çok geniş değil küçük orta kafalılar rahat kullanır ama çok büyükse kafanız küçük kalır, bana yeterli geliyor sorun yaşamıyorum
2. ayda 5-6 defa duruma göre değişiyor: pc yi açınca bağlanmıyor kulaklık, pc yi tekrar aç kapa yapıyorum öyle bağlanıyor
artılar
1. dolby atmos desteği vb. oyunlarda sesler çok hoş ve gerçekçi oluyor içinde gibi hissettiriyor
2. müzik dinlerkende ekolayzer ayarını yaptıktan sonra kaliteli müzik deneyimi sunuyor
3. şarj konusunda günde 10-14 saat pc başındayım yaklaşık, tahmini 3 gün götürüyor, gayet yeterli
eksiler sizin için sorun değilse almanızı tavsiye ederim ben memnunum şuan, sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz

KS

Batuhan turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam corsair hs80 max kullanıcısıyım, yaklaşık 9 aydır kullanıyorum
eksiler
1. kafa genişliği çok geniş değil küçük orta kafalılar rahat kullanır ama çok büyükse kafanız küçük kalır, bana yeterli geliyor sorun yaşamıyorum
2. ayda 5-6 defa duruma göre değişiyor: pc yi açınca bağlanmıyor kulaklık, pc yi tekrar aç kapa yapıyorum öyle bağlanıyor
artılar
1. dolby atmos desteği vb. oyunlarda sesler çok hoş ve gerçekçi oluyor içinde gibi hissettiriyor
2. müzik dinlerkende ekolayzer ayarını yaptıktan sonra kaliteli müzik deneyimi sunuyor
3. şarj konusunda günde 10-14 saat pc başındayım yaklaşık, tahmini 3 gün götürüyor, gayet yeterli
eksiler sizin için sorun değilse almanızı tavsiye ederim ben memnunum şuan, sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde deneyimlerini paylaştığın için

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
HyperX Cloud Alpha Wireless ve Razer BlackShark V2 Proyu da listeye ekleyebilirsin
razer blackshark serisini bende almayı düşünüyordum ama 3-5 ayda dış plastiğinde çatlama yapanlar varmış yabancı forumlarda da konuşuldu bu sanırım bu yüzden uzak durdum

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Arkadaşlar selamın aleyküm. Bir sorum olacak; ben kablosuz üst düzey bir kulaklık almak istiyorum, 4 senedir logitech g733 kullanıyorum ve artık yavaş yavaş sorun sıkıntı vermeye başladı bende onun yerine 7000-8000 tl arası kablosuz kulaklık almak istiyorum. Kullanım tecrübelerinize dayanarak öneri verirseniz çok memnun olurum.
Not: Benim aklımda Steelseries arctis nova 7 yada Corsair HS80 MAX var daha iyisi varsa önerebilirsiniz yoksa bu ikisinden hangisini önerirsiniz

Geçenlerde 9k'ya düşmüştü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri