Öneri Kulaklık Önerisi (Sennheiser Accentum Vs Momentum 4 Vs Kz Sk10 Pro Vs Nothing Ear 2)

The Revival of Wisdom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba,

Kulaklık almak istiyorum. Şu an güncel olarak Edifier X3S ve KZ ZSX Terminator kulaklığım var. Daha iyi ve TWS yani kablosuz bir şey arıyorum. Odyofil değilim ama her çeşit müziği dinlediğim için dengeli bir kulaklık ihtiyacım var. Ödemeyi taksitle yapacağım için bütçem 15.000 TL'ye kadar çıkabilir. İnternetten baktığımda 4 adet kulaklık dikkatimi çekti ama piyasayı ve ses kalitelerini pek bilmiyorum. Kulaklıkta aradığım ilk şey öncelikle her zaman ses kalitesi ve ortalama seviyede bir mikrofon kalitesi (gürültülü ortamda anlaşılabilir bir ses vermesi yeterli). Ses kalitesi aşırı önemli benim için. Özelliklerinde ms düşüren oyun modu gibi özellikler olması bir artı olur benim için ama çok da önemli değil. ANC yani aktif gürültü önleyici özelliği olması yine bir artı ama pasif gürültü engellemesinin iyi olması da benim için yeterli.

• Sennheiser Accentum TWS kulaklık
  • Sennheiser Momentum 4 TWS kulaklık
  • Nothing Ear 2
  • KZ SK10 Pro

Araştırmaların sonucu bu 4 kulaklığı buldum ama bütçeme ve aradığım özellikler ve önceliklerime göre daha iyi bir alternatif varsa, yoksa da bu 4 kulaklığın içinden en iyisi sizce hangisi? Hangisini almalıyım?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri