Kulaklık önerisi

brûsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Uğur abi iyi akşamlar ve herkese iyi  forumlar

Abim halin vaktin yerindedir umarım malum 3080 ekran kartını beklerken sağdan sooldan eksik parçalarım için indirim kovalıyorum incehesapta iki adet kulaklık var asus tuf ve corsairin kulaklıkları hangi fiyat aralığında alınabilir.
Forumda seni takip ediyor ve postları incelıyorum corsairi önermıyordun asus tufu önerdiğin 1-2 posta denk geldım rica etsem görüşlerini bildirebilir misin bana.
Ekstrdan ryzen 7 işlemcim mevcut 3600 mhz cl 16 ram indirimde bulamadım 18 var incehesapta alınabilir mi cok fark yaratır mı acaba ? Teşekkür ederim şimdiden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O Corsair ürünü önermem ama ASUS ürünü iyi bir ürün ancak o ürün 7.1 değil. itopyada indirim var ASUS TUF Gaming H7 7.1 - 656 TL şuan fiyatı bunu öneririm. Ayırca o Corsair kulaklıkta itopyada Corsair Void Elite RGB 7.1 - 699 TL indirimde ama dediğim gibi Corsair ürünü önermem ben.

CL18 önermem oyun için CL17 üzerine çıkmayın 3600MHz frekansını çok öldürüyor ve bir espirisi kalmıyor. 3200MHz CL16 veya 3000MHz CL15 alın daha iyi 3600MHz CL18 alacağınıza.

Kingston Fury 3600MHz CL17 bellekleri var piyasada 700 TL civarına bulunabiliyorlar RGB olanlarıda 800-900 TL arasında bence 3600MHz F/P bir ürün araıyorsanız bu ürünü alabilirsiniz.

KS

brûsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım abi teşekkürler senin önerdiğin xpg kulaklığı almak istiyorum lakin hiçbir yerde indirime girmıyor arada ki fiyat farkı verilir mi sence asus tufla karşılaştırırsak birde xpg kulaklığının şuan piyasada en ucuzu verildiği yer neresi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TUF ürünü önerdiğim sitede en ucuz şuan ve XPG ürüne alternatif olarak alınabilir. Ses olarak ürün olarak yine iyi bir üründür pişman etmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri