Kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocalarım özellikle iki ürün arasında kaldım. Acil yardım ediniz. Steel Series arctis 5 alacaktım ama indirimi kaçırdım.
qp bilişimde 850 tl ye düşmüştü. kaçırdım.
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h7-sari-71-oyuncu-kulaklik/ 
ve

https://www.incehesap.com/corsair-v...1204-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-45244/

corsair de rgb detaylar ve padlerin kıvrılma olayı çok hoş. 
asusda da ayrıca ses kartı geliyor. kafam çok karıştı. Hangisini alayım. Kaliteli marka istiyorum. öyle rampage, james donkey vs markalardan değil de isim yapmış marka almak istiyorum teşekür ederim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS AC5 ürünü bu 2 ürün ile kıyaslanamaz. O ürün daha alt sınıf bir üründür. 

ASUS TUF H7 ürünü ve Corsair Void RGB Elite ürünü arasında tercih yapacaksanız 2 üründe 7.1 ve kendi ses kartları var ama ASUS ürün 3.5mm JAK ile tüm platformalarda kullanılabilir. Ses kalitesi olarak 2 üründe iyidir. Ergonomik açıdan değerlendiremem tamamen kafa yapınıza bağlı bir durumdur.

Ben ASUS seçerdim ama bütçeniz nedir tam olarak bilmiyorum ama 850 TL ye kadar çıktıysanız 900 TL maksimum diye düşünüp size aşağıdaki ürünleri önerebilirim.
  1. ROCCAT KHAN AIMO 7.1 RGB - 783 TL - Çok kaliteli bir Alman malı markasıdır ve bu ürün gerçekten profesyonel bir üründür. Epic Wired Gaming Headset - ROCCAT Khan Aimo bu inceleme videosu ve bu bağlantıda kulaklığın sitesi.
  2. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 505 TL - Şuan indirimde normalde 800 TL civarında bir üründür. Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  3. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
  4. Cooler Master MH670 7.1 Surround Kablosuz - 899 TL - Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.

KS

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SS AC5 ürünü bu 2 ürün ile kıyaslanamaz. O ürün daha alt sınıf bir üründür. 

ASUS TUF H7 ürünü ve Corsair Void RGB Elite ürünü arasında tercih yapacaksanız 2 üründe 7.1 ve kendi ses kartları var ama ASUS ürün 3.5mm JAK ile tüm platformalarda kullanılabilir. Ses kalitesi olarak 2 üründe iyidir. Ergonomik açıdan değerlendiremem tamamen kafa yapınıza bağlı bir durumdur.

Ben ASUS seçerdim ama bütçeniz nedir tam olarak bilmiyorum ama 850 TL ye kadar çıktıysanız 900 TL maksimum diye düşünüp size aşağıdaki ürünleri önerebilirim.
  1. ROCCAT KHAN AIMO 7.1 RGB - 783 TL - Çok kaliteli bir Alman malı markasıdır ve bu ürün gerçekten profesyonel bir üründür. Epic Wired Gaming Headset - ROCCAT Khan Aimo bu inceleme videosu ve bu bağlantıda kulaklığın sitesi.
  2. Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 505 TL - Şuan indirimde normalde 800 TL civarında bir üründür. Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.
  3. HP Omen By Mindframe Aktif Soğutmalı 7.1 - 680 TL - Yine çok kaliteli bir üründür. Dünyada ilk ısıya karşı sıvı soğutmalı kulaklığıdır. Buda kulaklık sürücülerinin aktif olarak soğutulup kulaklarınızın uzun kullanımda terleme ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Ayrıca kumaş yastıklarda bu terleme olayının önüne geçen başka bir etmendir.
  4. Cooler Master MH670 7.1 Surround Kablosuz - 899 TL - Yine kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak sizi oldukça tatmin eder.

Hocam bütçem maksimum 650 tl ydi. corsair de 650 tl ye indiği için almak istemiştim ama yorumlarınız sonucunda corsairin 30khz ses vermesi beni etkilemesine rağmen gidip asus tuf H7 aldım. Emeklerinize çok teşekkür ediyorum. Tavsiye ettiğiniz kulaklıklarda çok güzel ama H7 500 tl olunca kaçırmak istemedim. Aldım gitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri