Kulaklık Önerisi

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar 250-300 tl arası bir kulaklık arıyorum ancak kulaklarım biraz büyük tam oturmasını istiyorum ancak hangi kulaklık büyüktür veya küçüktür fotoğraftan anlaşılmıyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Dediğim gibi pedleri büyük olan bir kulaklık arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklık ne amaçla kullanılacak bunu söylemeniz iyi olacaktır. Oyun veya medya tüketimi ve nerede kullanacaksınız PC veya mobil bunları belirtin ki önerinizi yapalım.

KS

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklık ne amaçla kullanılacak bunu söylemeniz iyi olacaktır. Oyun veya medya tüketimi ve nerede kullanacaksınız PC veya mobil bunları belirtin ki önerinizi yapalım.

Bilgisayarda kullanacağım ve oyun odaklı kullanacağım. Büyük, terletmeyen ve baş ağrıtmayan bir kulaklık varsa söyler misiniz? Eğer 300tl fiyat bandı hani yeterli değilse en ucuz ne kadar olur böyle bir kulaklık söylerseniz sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Asus Cerberus V2 - 330 TL - Oldukça büyük pad yapıları vardır. Üründe oldukça iyi bir üründür ses vs. olarak.

Cougar Phontum Essential - 378 TL - Yine büyük kulak pad yapısı olan bir ürün. Ses vs. olarak yine oldukça iyidir.

Bu 2 ürünü öneririm size. Zaten piyasada başka iyi marka model yok gibi bir şey büyük pad yapısına sahip ürün olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri