Kulaklık Önerisi

sambara709

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
500-900 tl arası kulaklık önerisi rica ediyorum.
fps oyunlar için kullanabileceğim hem de müzik dinlerken de keyif alabileceğim kulaklık önerisi yapabilirseniz çok sevinirim özellikle sebebiyle. Birinci öncelliğim fps oyunlarda kendime avantaj sağlamak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablolu yada kablosuz fark etmez sanırım sizin için? Çünkü kablolu öneriler daha fazla o yüzden soruyorum bunu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Razer BlackShark V2 Enhancer 7.1 - 879 TL - Titanyum kaplamalı 50mm sürücüleri + 7.1 özelliği ile rahat kaliteli mikrofona sahip güzel bir üründür ki şuan ortalama 400 TL indirimde.
  2. ROCCAT Khan Aimo 7.1 - 929 TL - Kendimde yakın dönemde deneme şansı elde ettim. Uzun zamandır denemeden yabancı kaynak incelemelerine göre önerdiğim ve oldukça iyi geri dönüşler aldığım bir üründü ki gerçekten hakkediyormuş bunu.
Bu 2 ürünü gönül rahatlığıyla önerebilirim. Piyasada 10-15 siteye baktım en mantıklıları bunlardı.

KS

sambara709

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. Razer BlackShark V2 Enhancer 7.1 - 879 TL - Titanyum kaplamalı 50mm sürücüleri + 7.1 özelliği ile rahat kaliteli mikrofona sahip güzel bir üründür ki şuan ortalama 400 TL indirimde.
  2. ROCCAT Khan Aimo 7.1 - 929 TL - Kendimde yakın dönemde deneme şansı elde ettim. Uzun zamandır denemeden yabancı kaynak incelemelerine göre önerdiğim ve oldukça iyi geri dönüşler aldığım bir üründü ki gerçekten hakkediyormuş bunu.
Bu 2 ürünü gönül rahatlığıyla önerebilirim. Piyasada 10-15 siteye baktım en mantıklıları bunlardı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Son olarak 2'si arasında bir tercih yapsanız hangisini seçerdiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çok zor bir soru. Genel olarak ROCCAT ürünü denedim sadece ama Razer markasının bu ürünü oldukça başarılı ben net bir şey diyemiyorum. Ben FPS oyuncusu değilim ama ROCCAT ürün ses ayrımı konusunda çok iyi bir üründü ki Razer üründe en az o kadar iyi diyebilirim incelemelere bakarak. Kararı siz verin 2 üründe 2 markada oldukça kaliteli. ROCCAT Alman markası Razer ABD markası. Ben ROCCOT seçerdim daha ergonomik bir ürün ve genel olarak daha çok beğendiğim bir ürün ama bana göre değil siz yabancı kaynaklardaki incelemelere göre alın derim ürününüzü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri